Desteklenen Projeler
-
2022 - Devam Ediyor Otizm Spektrum Bozukluğu Olan Çocuklarda Oksidatif Stres Beslenme Durumu ve Oral Mikrobiyotanın Değerlendirilmesi
-
2022 - Devam Ediyor Arı Sütünün Mikroenkapsülasyonu Karakterizasyonu ve Kolorektal Kanser Hücreleri Üzerindeki Etkileri
-
2022 - 2025 Mikroalg temelli sürdürülebilir CO2 azaltma stratejilerinin geliştirilmesi ve mikroalgal biyokütlenin biyodizel, biyodegredant ve biyosorbent temelli yeşil enerji kaynağı olarak kullanım potansiyelinin araştırılması
TÜBİTAK Projesi
Ertit Taştan B. (Yürütücü), Orhan G., Sağdıçoğlu Celep A. G., Canbolat O., Bakır B., Gül Ü. D.
-
2022 - 2024 Otizm Spektrum Bozukluğu Olan Çocuklarda Oksidatif Stres, Beslenme Durumu ve Oral Mikrobiyotanın Değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Sağdıçoğlu Celep A. G. (Yürütücü), Duyar Özer Ş., Özaslan A., Karagöz M. F.
-
2022 - 2024 İnfertil Erkeklerde Gıda Katkı Maddeleri Tüketim Durumu ve Mikrobiyota Üzerine Etkileri
-
2022 - 2024 Deneysel Otizm Modeli Oluşturulan Sıçanlarda Apiterapi (Propolis, Arı Sütü ve Arı Ekmeği) ve Omega3 Takviyesinin Etkisi
-
2023 - 2023 Donmuş ve Taze Bazı Sebzelerin Toplam Fenolik Bileşik İçeriğinin Saptanması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
SAĞDIÇOĞLU CELEP A. G. (Yürütücü), SÜDÜTEMİZ A., ŞAHİN N., BOZOĞLU Z.
-
2021 - 2023 Laktasyon Döneminde Beslenme, Anne Sütü Mikrobiyotası, Bisfenol A ve Nonilfenol Düzeylerinin Bebeklerin Bağırsak Mikrobiyotası ile İlişkisi
-
2021 - 2023 Bor katkılı antikanser ve antioksidan etkili biyopolimer nanomalzemelerin geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KONDOLOT SOLAK E. (Yürütücü), SAĞDIÇOĞLU CELEP A. G., Kaya S., Demirkaya A.
-
2017 - 2018 Gallik Asit Yüklü Sodyum Aljinat Mikrokürelerinin Kolon Kanseri Üzerindeki Etkileri
-
2017 - 2018 GALLİK ASİT YÜKLÜ SODYUM ALJİNAT MİKROKÜRELERİNİN KOLON KANSERİ ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Sağdıçoğlu Celep A. G. (Yürütücü), Kondolot Solak E., Demirkaya A.
-
2013 - 2016 SALİCORNİA FREİTAGİİ YAPRAK YURDAKULOL VE S PERENNANS WİLLD TÜRLERİNİN BESİN DEĞERLERİNİN VE ALTERNATİF SEBZE OLARAK KULLANIMININ ARAŞTIRILMASI
-
2010 - 2012 "Günlük olarak tüketilen çay türlerinin idrar yolu enfeksiyonlarına sebep olan bakterilere etkisi"