Akademik Unvanlar
-
2020 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Gazi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik
-
2017 - 2020 Doç. Dr.
Gazi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik
-
2014 - 2017 Doç. Dr.
Gazi Üniversitesi, Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesi, Aile ve Tüketici Bilimleri Eğitimi
Yönetimsel Görevler
-
2023 - Devam Ediyor Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi
Gazi Üniversitesi, Araştırma Ve Uygulama Merkezleri, Akademik Yazma Uygulama Ve Araştırma Merkezi
-
2022 - Devam Ediyor Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi
Gazi Üniversitesi, Araştırma Ve Uygulama Merkezleri, Proje Koordinasyon Uygulama Ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü
-
2021 - Devam Ediyor Rektörlük Stratejik Plan Komisyonu Üyesi
Gazi Üniversitesi, Rektörlük
-
2021 - Devam Ediyor Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi
Gazi Üniversitesi, Araştırma Ve Uygulama Merkezleri, OTİZM VE GELİŞİMSEL BOZUKLUKLAR UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
-
2021 - Devam Ediyor Senato Üyesi
Gazi Üniversitesi, Rektörlük
-
2021 - Devam Ediyor Enstitü Müdürü
Gazi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, -
-
2017 - Devam Ediyor Farabi Programı Kurum Koordinatörü
Gazi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü
-
2016 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Gazi Üniversitesi, Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Aile Ve Tüketici Bilimleri Eğitimi (Yl) (Tezli)
-
2022 - 2022 YÖKAK Kurumsal Dış Değerlendirme Komisyonu Üyesi
İstanbul Okan Üniversitesi
-
2021 - 2021 YÖKAK Kurumsal Dış Değerlendirme Komisyonu Başkanı
Atatürk Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü
-
2021 - 2021 Rektörlük Kalite Komisyonu Üyesi
Gazi Üniversitesi, Rektörlük
-
2019 - 2020 Erasmus Programı Kurum Koordinatörü
Gazi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü
-
2018 - 2020 Enstitü Müdür Yardımcısı
Gazi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü
-
2018 - 2020 Mevlana Değişim Programı Kurum Koordinatörü
Gazi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü
-
2013 - 2016 Dekan Yardımcısı
Gazi Üniversitesi, Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesi
-
2010 - 2016 Bölüm Başkan Yardımcısı
Gazi Üniversitesi, Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesi, Aile Ve Tüketici Bilimleri Eğitimi Bölümü
-
2010 - 2016 Erasmus Programı Kurum Koordinatörü
Gazi Üniversitesi, Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesi
-
2010 - 2016 Farabi Programı Kurum Koordinatörü
Gazi Üniversitesi, Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesi, Aile Ve Tüketici Bilimleri Eğitimi Bölümü
-
2009 - 2016 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Gazi Üniversitesi, Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesi, Aile Ve Tüketici Bilimleri Eğitimi Bölümü
Akademi Dışı Deneyim
-
2019 - 2020 İşlenmiş Meyve ve Sebze Alt Komisyonu
GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI
-
2017 - 2019 Biyoteknoloji ve Yeni Gıdalar/ Bitki ve Bitkisel Preperatlar Alt Komisyonu Başkanı
GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI
-
2014 - 2015 Visiting Professor
RUTGERS Üniversitesi
-
2012 - 2015 Yarı Zamanlı Öğretim Üyesi
ODTÜ Gıda Mühendisliği
Verdiği Dersler
-
Lisans Besin Toksikolojisi
-
Lisans FİZYOTERAPİDE BİYOKİMYA
-
Lisans Tıbbi Biyoloji ve Genetik
-
Yüksek Lisans PROBİYOTİKLER VE PREBİYOTİKLER
-
Lisans TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ STAJI (Güz)
-
Lisans Fonksiyonel Besinler
-
Lisans Besin İlaç Etkileşimleri
-
Yüksek Lisans HÜCRE KÜLTÜRÜ VE BİYOMEDİKAL UYGULAMALAR
-
Lisans Mezuniyet Projesi I
-
Lisans TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ STAJI (Bahar)
-
Lisans Besin Toksikolojisi
-
Lisans Seminer II
-
Lisans Mezuniyet Projesi II
-
Yüksek Lisans İLERİ BESLENME II
-
Doktora BESLENME VE GENETİK
-
Lisans Seminer I
-
Lisans Tıbbi Biyoloji ve Genetik
-
Yüksek Lisans GİRİŞİMCİLİK
Yönetilen Tezler
-
otizmli bireyler için yaşam alanı ile ilgili ihtiyaç belirleme ve model tasarımı
Sağdıçoğlu Celep A. G. (Danışman)
A.YAKIŞIKLI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
Laktasyon döneminde beslenme, anne sütü mikrobiyotası, bisfenol a ve nonilfenol düzeylerinin bebeklerin bağırsak mikrobiyotası ile ilişkisi
Sağdıçoğlu Celep A. G. (Danışman)
Ç.AYER(Öğrenci), Doktora, 2023 -
YETİŞKİNLERDE GLUTEN İÇEREN BESİN TÜKETİMİNİN YAŞAM KALİTESİ İLE İLİŞKİSİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Sağdıçoğlu Celep A. G. (Danışman)
K.TOP(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
OTİZM SPEKTRUM BOZUKLUĞU OLAN ÇOCUKLARDA OKSİDATİF STRES, BESLENME DURUMU VE ORAL MİKROBİYOTANIN DEĞERLENDİRİLMESİ
Sağdıçoğlu Celep A. G. (Danışman)
Ş.DUYAR(Öğrenci), Doktora, 2023 -
Deneysel otizm modeli oluşturulan sıçanlarda apiterapi (propolis, arı sütü ve arı ekmeği) ve omega-3 takviyesinin etkisi
Sağdıçoğlu Celep A. G. (Danışman)
İ.HAKKI(Öğrenci), Doktora, 2023 -
Fruktoz ile indüklenen alkolik olmayan karaciğer yağlanması olan sıçanlarda probiyotik desteğinin sirkadiyen saat üzerine etkisi
A.BEYAZ(Öğrenci), Doktora, 2021 -
Diyetisyenden destek alan bireylerin antioksidanlar konusundaki bilgi durumları ve antioksidan içeriği zengin gıdaların tüketilme durumlarının değerlendirilmesi
Sağdıçoğlu Celep A. G. (Danışman)
-
Gallik asit yüklü mikrokürelerin kolon kanseri üzerindeki etkileri
SAĞDIÇOĞLU CELEP A. G. (Danışman)
-
(-) - epikatekin mikroküre üretimi ve kontrollü salımı
SAĞDIÇOĞLU CELEP A. G. (Danışman)
A.ÖZTÜRK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Otizm spektrum bozukluğu olan bireylerin beslenme durumu ve diyet antioksidan kapasitelerinin değerlendirilmesi
Sağdıçoğlu Celep A. G. (Danışman)
-
Resveratrol içeren mikrokürelerin hazırlanması ve karakterizasyonu
SAĞDIÇOĞLU CELEP A. G. (Danışman)
B.SİNAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Ankara ili organik pazarlarından alışveriş yapan tüketicilerin organik gıdalar hakkındaki görüşleri ve bilgi durumları
SAĞDIÇOĞLU CELEP A. G. (Danışman)
-
Investigatin of bioactivity and chemical content of turkish propolis from ankara province
SAĞDIÇOĞLU CELEP A. G. (Danışman)
Ü.YURTERİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Investigation of antioxidant capacity and phenolic contents of chocolates in the Turkish market
SAĞDIÇOĞLU CELEP A. G. (Danışman)
B.ÖVET(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Ortaokul öğretmenlerinin probiyotik ürünler hakkındaki bilgi düzeyleri ve probiyotik ürünleri tüketme durumları: Ceyhan ilçesi örneği
SAĞDIÇOĞLU CELEP A. G. (Danışman)
-
Investigation of natural and processed cocoa and cocoa containing products for their antioxidant capacity and phenolic compounds
SAĞDIÇOĞLU CELEP A. G. (Danışman)
M.CEM(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Antioxidant, antimicrobial activity and phytochemical analysis of Pistacia vera L. skin
SAĞDIÇOĞLU CELEP A. G. (Danışman)
M.ÖMER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Investigation of antioxidant and antimicrobial effects of Plantago major leaves
SAĞDIÇOĞLU CELEP A. G. (Danışman)
Ö.KAYA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011 -
Investigation of antioxidant activities of fruit juices and herbal teas and their antimicrobial effects on proteus mirabilis
SAĞDIÇOĞLU CELEP A. G. (Danışman)
Y.KÜMBET(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010
Tanıtım ve Temsil Faaliyetleri
-
G.Ü. Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tanıtım Faaliyeti
Kurumsal Tanıtım, Azerbeycan Televizyonu , Türkiye, Ankara, 2022 - 2022