-
2019 - 2020 Mutfak çalışanlarında pişirme dumanı kaynaklı sağlık risklerinin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Bilici S. (Yürütücü), Navruz Varlı S., Arı A., İlhan M. N.
-
2014 - 2016 Afrika da besin öğesi yetersizliklerini önlenmede yeni bir yaklaşım Beypazarı kurusunun zenginleştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Gezmen Karadağ M. (Yürütücü), Ayhan B., Mortaş H., Navruz Varlı S., Ağagündüz D.
-
2024 - 2025 Probiyotik İçerik Beyanı Olan Besinlerde Etiket Bilgilerinin İncelenmesi
Diğer , Gazi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik, Türkiye
-
2024 - 2024 Depremde Uygulanacak Beslenme Hizmetlerine Dair Lise Öğrencilerinin Bilgi Düzeyinin Değerlendirilmesi Ve Eğitim Uygulaması
Diğer , Gazi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik, Türkiye
-
2023 - 2024 Besin Etiketlemede Bir Yenilik Olarak Paketli İçeceklerde Şeker İçeriği Sınıflaması
Ar-Ge Projesi , Gazi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik, Türkiye
-
2022 - 2023 Türkiye'de Satışa Sunulan Protein Barların Enerji ve Besin Ögesi İçeriklerinin İncelenmesi ve Üniversite Öğrencilerinin Protein Bar Tüketim Sıklıklarının Değerlendirilmesi
Ar-Ge Projesi , Gazi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik, Türkiye