Desteklenen Projeler
-
2019 - 2020 Mutfak çalışanlarında pişirme dumanı kaynaklı sağlık risklerinin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Bilici S. (Yürütücü), Navruz Varlı S., Arı A., İlhan M. N.
-
2014 - 2016 Afrika da besin öğesi yetersizliklerini önlenmede yeni bir yaklaşım Beypazarı kurusunun zenginleştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Gezmen Karadağ M. (Yürütücü), Ayhan B., Mortaş H., Navruz Varlı S., Ağagündüz D.
Öğrenci Projeleri
-
2024 - Devam Ediyor Probiyotik İçerik Beyanı Olan Besinlerde Etiket Bilgilerinin İncelenmesi
Diğer , Gazi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik, Türkiye
-
2023 - Devam Ediyor Besin Etiketlemede Bir Yenilik Olarak Paketli İçeceklerde Şeker İçeriği Sınıflaması
Ar-Ge Projesi , Gazi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik, Türkiye
-
2024 - 2024 Depremde Uygulanacak Beslenme Hizmetlerine Dair Lise Öğrencilerinin Bilgi Düzeyinin Değerlendirilmesi Ve Eğitim Uygulaması
Diğer , Gazi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik, Türkiye
-
2022 - 2023 Türkiye'de Satışa Sunulan Protein Barların Enerji ve Besin Ögesi İçeriklerinin İncelenmesi ve Üniversite Öğrencilerinin Protein Bar Tüketim Sıklıklarının Değerlendirilmesi
Ar-Ge Projesi , Gazi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik, Türkiye