Makaleler
33
Tümü (33)
SCI-E, SSCI, AHCI (21)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (22)
Scopus (22)
TRDizin (5)
Diğer Yayınlar (7)
11. Türkiye’de Satılan Bazı İçeceklerin Şeker ve Tatlandırıcı İçeriklerinin Değerlendirilmesi
Gazi Sağlık Bilimleri
, cilt.9, sa.3, 2024 (Hakemli Dergi)
13. Türkiye’de Satışa Sunulan Protein Barların Enerji ve Besin Ögesi İçeriklerinin Değerlendirilmesi
Gazi Sağlık Bilimleri
, cilt.9, sa.3, 2024 (Hakemli Dergi)
23. Relationship between Shift Work and Metabolic Syndrome Diagnostic Components: A Pilot Study in Nurses Working Shifts in Turkey
Gazi Sağlık Bilimleri Dergisi
, cilt.4, sa.2, ss.48-59, 2019 (Hakemli Dergi)
25. Evaluation of disordered eating tendencies in young adults
EATING AND WEIGHT DISORDERS-STUDIES ON ANOREXIA BULIMIA AND OBESITY
, cilt.22, sa.4, ss.623-631, 2017 (SCI-Expanded, Scopus)
26. Uyku süresi ve kalitesiyle ilişkili bazı faktörler: Beslenme alışkanlıkları, enerji dengesi ve yaşam tarzı
e-SAĞLIK Beslenme ve Diyetetik Dergisi
, cilt.4, sa.15, ss.36-45, 2017 (Hakemsiz Dergi)
32. Probiyotiklerle İlgili Merak Edilenler
Sağlıkla Hemşirelik Dergisi
, 2015 (Hakemsiz Dergi)
33. Yüksek Proteinli Diyet Akımlarının Vücut Ağırlığının Korunması ve Sağlık Üzerine Kısa ve Uzun Dönemli Etkileri
Gümüşhane University Journal of Health Sciences
, cilt.3, sa.1, ss.656-673, 2014 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
34
2. Yenilebilir Böceklerin Etik Açıdan Değerlendirilmesi
5. Uluslararası Etik Kongresi, Adana, Türkiye, 16 Aralık 2024, (Tam Metin Bildiri)
3. Online Diyet Hizmetleri ve Diyetisyenlik Meslek Etiği
5. Uluslararası Etik Kongresi, Adana, Türkiye, 16 Aralık 2024, (Tam Metin Bildiri)
4. Afet Durumlarında Gıda Güvencesi ile Bebek ve Küçük Çocuk Beslenmesi
1.Uluslararası İnsani Yardım Sempozyumu, Ankara, Türkiye, 06 Aralık 2024, (Özet Bildiri)
5. Afet Durumlarında Beslenme Hizmetleri Yönetimi
1.Uluslararası İnsani Yardım Sempozyumu, Ankara, Türkiye, 06 Aralık 2024, (Özet Bildiri)
9. Mutfak Çalışanlarının Pişirme Dumanı Maruziyeti ve Besin Ögeleri Alımıyla İlişkisi
2. Uluslararası İzmir Sağlık ve Spor Bilimleri Kongresi, İzmir, Türkiye, 14 - 16 Ekim 2023, (Tam Metin Bildiri)
13. Fonksiyonel Gıda Bileşeni Olarak Kolajen: Türkiye’den Örnekler
3rd INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICAL & HEALTH SCIENCES, Bingöl, Türkiye, 24 Aralık 2021, (Özet Bildiri)
14. Üniversite Öğrencilerinin Ev Dışı Tüketim Sıklıklarını Etkileyen Bazı Faktörlerin Değerlendirilmesi
Uluslararası Gazi Sağlık Bilimleri Kongresi, Ankara, Türkiye, 15 Aralık 2021, (Özet Bildiri)
16. Üniversite Öğrencilerinin Beden Algısı, Fiziksel Aktivite Durumu Ve Vücut Yağının Değerlendirilmesi
ISPEC INTERNATIONAL CONGRESS ON MULTIDISCIPLINARY STUDIES, Adana, Türkiye, 12 Kasım 2021, (Özet Bildiri)
19. Üniversite öğrencilerinin diyetsel kalsiyum alımlarının değerlendirilmesi: Türkiye’den bir pilot çalışma
Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi Gastrointestinal Hastalıklar, 5 - 07 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
20. Relationship between vitamin D and cardiovascular diseases
the 24th European Congress on Obesity, Porto, Portekiz, 17 - 20 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
21. The Role of Vitamin D in Depression
the 24th European Congress on Obesity, Porto, Portekiz, 17 - 20 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
22. Evaluation of eating behavior disorders in young males: A pilot study in Turkey
the 24th European Congress on Obesity, Porto, Portekiz, 17 - 20 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
23. Evaluation of the relationship between eating disorder tendencies and BMI in young female adults
the 24th European Congress on Obesity, Porto, Portekiz, 17 - 20 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
24. Probiyotikler ve Sağlık Üzerine Etkileri
3. Bağırsak Mikrobiyotası ve Probiyotikler Kongresi, Ankara, Türkiye, 11 - 12 Mart 2016
25. Vardiyalı Çalışan Hemşirelerin Beslenme Durumunun Değerlendirilmesi
Uluslararası Katılımlı Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi, 21 - 23 Mayıs 2015
27. Üniversite Öğrencilerinde Ev Dışı Tüketim Nedenleri Ve Seçimlerini Belirleyen Faktörler Üzerine Bir Araştırma
IX. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, 2 - 05 Nisan 2014
28. Üniversite Öğrencilerinde Ev Dışı Tüketim Alışkanlıkları ile Bazı Antropometrik Ölçümler Arasındaki İlişkinin Değerlendirilmesi
IX. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, 2 - 05 Nisan 2014
29. Genç Yetişkinlerde Ana Öğünlerle Birlikte Tüketilen İçecek Çeşitlerinin Beden Kütle İndeksi Bki İle İlişkisi
IX. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, 2 - 05 Nisan 2014
30. Evaluation of the Relationship Between Eating Out of Home Habits and Some Anthropometric Measurements at University Student
IX. International NutritionDietetics Congress, 2 - 05 Nisan 2014, (Özet Bildiri)
31. Investigation of the Relationship Between Fat Percentage from Bioelectrical Impedance Analysis and Fat Percentage Calculated by Various Equations
The Power of Programming 2014, International Conference on Developmental Origins of Adiposity and Long-Term Health, Munich, Almanya, 13 - 15 Mart 2014
32. Yalnız Yaşayan ve Ailesiyle Yaşayan Yaşlı Bireylerin Beslenme Durumlarının Değerlendirilmesi
8. Kepan Kongresi, Antalya, Türkiye, 27 - 31 Mart 2013, (Özet Bildiri)
33. Yaşlılarda Ağız Diş Sağlığı ve Beslenme Durumu
8. Kepan Kongresi, 27 - 31 Mart 2013
34. Assessment of body fat percentage by using bioelectrical impedance analysis and its association with some anthropometric measurements
The Power of Programming 2014, International Conference on Developmental Origins of Adiposity and Long-Term Health, 13 - 14 Mart 2014
Kitaplar
11
1. İşçi Beslenmesi
Toplum Sağlığı ve Beslenme, Doç. Dr. Özge MENGİ ÇELİK,Doç. Dr. Merve Şeyda KARAÇİL ERMUMCU,Prof. Dr. Nevra KOÇ, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, Ankara, ss.433-456, 2025
5. Bebek ve Çocuk Beslenmesinde Gıda Güvenliği
Anne Çocuk Beslenmesi, YARDIMCI HÜLYA, KÖKSAL EDA, Editör, NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK EĞİTİM DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ., Ankara, ss.389-414, 2024
7. Isıl İşlemle Oluşan Sağlık Riskleri
Hastanelerde Beslenme Hizmetleri Yönetimi, Bilici Saniye, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitabevleri Ltd. Şti., Ankara, ss.291-314, 2023
8. Ekipmanların Yönetimi ve Denetimi
Hastanelerde Beslenme Hizmetleri Yönetimi, Bilici Saniye, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitabevleri Ltd. Şti., Ankara, ss.159-177, 2023
9. Mutfak ve Yemekhane Planlaması ve Yapılandırılması
Toplu Beslenme Sistemleri, Bilici Saniye, Baş Murat, Editör, Hedef CS Basın Yayın Müh. ve Dan. Hiz. Tic. A.Ş, Ankara, ss.140-166, 2021
10. BÖLÜM 6. HUZUREVLERİNDE MENÜ PLANLAMA
TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ(TOPLU TÜKETİM YERLERİ) İÇİNULUSAL MENÜ PLANLAMA VEUYGULAMA REHBERİ, beyhan yasemin,bilici saniye,kızıl mevlüde, Editör, Anıl reklam, matbaa,Sağlık Bakanlığı Yayın No: 1184, Ankara, ss.206-233, 2020
11. Metabolik stres durumlarında tıbbi beslenme tedavisi: sepsis, travma, ateşli silah yaralanmaları, cerrahi ve yanıklar
Tıbbi Beslenme Tedavisinde Güncel Uygulamalar, Gamze Akbulut, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitapevi, Ankara, ss.50-100, 2018
Metrikler
Yayın (WoS)
22
Yayın (Scopus)
22
Atıf (WoS)
401
H-İndeks (WoS)
8
Atıf (Scopus)
477
H-İndeks (Scopus)
8
Atıf (Scholar)
870
H-İndeks (Scholar)
9
Atıf (TrDizin)
1
H-İndeks (TrDizin)
1
Atıf (Sobiad)
84
H-İndeks (Sobiad)
5
Atıf (Diğer Toplam)
2
Toplam Atıf Sayısı
488
Proje
2