Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri, Eczacılık Temel Bilimleri
WoS Araştırma Alanları: Veterinerlik Bilimleri, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi
Avesis Araştırma Alanları: Eczacılık Temel Bilimleri, Besin Hijyeni ve Teknolojisi, Gıda Kimyası, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrolü, Gıda Toksikolojisi, Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu, Gıda Katkı Maddeleri, Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi, Et ve Et Ürünleri Teknolojisi, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma), Gıda Ambalajlama
Metrikler

Yayın

121

Atıf (WoS)

284

H-İndeks (WoS)

11

Atıf (Scopus)

327

H-İndeks (Scopus)

12

Atıf (Scholar)

63

H-İndeks (Scholar)

4

Atıf (Diğer Toplam)

11

Proje

9

Tez Danışmanlığı

3

Açık Erişim

11
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
İletişim