Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri, Eczacılık Temel Bilimleri
WoS Araştırma Alanları: Veterinerlik Bilimleri, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi
Avesis Araştırma Alanları: Eczacılık Temel Bilimleri, Besin Hijyeni ve Teknolojisi, Gıda Kimyası, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrolü, Gıda Toksikolojisi, Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu, Gıda Katkı Maddeleri, Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi, Et ve Et Ürünleri Teknolojisi, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma), Gıda Ambalajlama

Metrikler

Yayın

120

Atıf (WoS)

262

H-İndeks (WoS)

10

Atıf (Scopus)

301

H-İndeks (Scopus)

11

Atıf (Scholar)

62

H-İndeks (Scholar)

4

Proje

7

Tez Danışmanlığı

3

Açık Erişim

10
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

İletişim