-
2020 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2019 - 2020 Dr. Öğr. Üyesi
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2006 - 2019 Araştırma Görevlisi
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2025 - Devam Ediyor Eczacılık Fakültesi Sınav ve Ders Programı Hazırlama Alt Çalışma Grubu
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2024 - Devam Ediyor Eczacılık Fakültesi Eczacılık Temel Bilimleri Anabilim Dalı KVYS Sorumlusu
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2024 - Devam Ediyor Eğitim/Dış İlişkiler Çalışma Ekibi Ölçme ve Değerlendirme Alt Çalışma Grubu Üyesi
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2024 - Devam Ediyor Eczacılık Fakültesi Muayene ve Kabul Komisyonu
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2023 - Devam Ediyor İç Tetkikçi
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2023 - Devam Ediyor Program Akreditasyonu-Özdeğerlendirme Komisyonu Üyesi
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2022 - Devam Ediyor EĞİTİM/DIŞ İLİŞKİLER ÇALIŞMA EKİBİ
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2021 - Devam Ediyor EĞİTİM/DIŞ İLİŞKİLER ÇALIŞMA EKİBİ YATAY GEÇİŞ VE İNTİBAK ALT ÇALIŞMA GRUBU
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2021 - Devam Ediyor STRATEJİK PLANLAMA ÇALIŞMA EKİBİ
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2020 - Devam Ediyor Anabilim Dalı Başkan Yardımcısı
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2020 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2019 - Devam Ediyor Kalite Çalışma Ekibi
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2022 - 2025 EĞİTİM/DIŞ İLİŞKİLER ÇALIŞMA EKİBİ STAJ ALT ÇALIŞMA GRUBU
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2022 - 2025 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2019 - 2025 EĞİTİM/DIŞ İLİŞKİLER ÇALIŞMA EKİBİ ÇEKİRDEK EĞİTİM PROGRAMI ALT ÇALIŞMA GRUBU
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
Yüksek Lisans
MİKROBİYEL ve KİMYASAL KAYNAKLI GIDA KONTAMİNASYO
SU HİJYENİ ve ANALİZ YÖNTEMLERİ UYGULAMA
GIDA MEVZUATI
ANALİTİK GIDA KALİTE KONTROLÜ UYGULAMA
GIDA HİJYENİ
SU HİJYENİ ve ANALİZ YÖNTEMLERİ
-
Lisans
ECZ 2932 BESİN ANALİZLERİ UYGULAMA
HALK SAĞLIĞI
GIDA KATKI MADDELERİ
BESİN ANALİZLERİ
Ev ve Süs Hayvanları Bakımı
GIDA KAYNAKLI HASTALIKLAR
Ev ve Süs Hayvanları Bakımı
MEZUNİYET PROJESİ
ARAŞTIRMA PROJESİ
-
Ankara ilinde tüketime sunulan bazı hayvansal gıdalarda sülfonamid antibiyotik kalıntılarının ve mikrobiyolojik kontaminasyon düzeyinin araştırılması
Demirhan B. (Danışman)
-
Vakum paketleme ve avokado yağı uygulamasının tavuk etlerinde bazı kalite kriterleri üzerine etkisi
Demirhan B. (Danışman)
-
Alkolsüz içeceklerde bazı kalite kriterlerinin belirlenmesi
Demirhan B. (Danışman)