-
2024 - Devam Ediyor Farklı Bitkisel Kaynaklar ile Zenginleştirilmiş Ekmeklerde Bazı Kalite Özellikleri ve İn Vitro Sindirim Modelinin Değerlendirilmesi
-
2022 - 2024 Ankara İlinde Tüketime Sunulan Bazı Hayvansal Gıdalarda Sülfonamid Antibiyotik Kalıntılarının ve Mikrobiyolojik Kontaminasyon Düzeyinin Araştırılması
-
2012 - 2014 Et Ürünlerinde Monosodyum Glutamat Miktarlarının HPLC Metodu İle Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Yentür G. (Yürütücü), Tamer U., Er Demirhan B., Demirhan B.
-
2012 - 2014 Bebek Mamalarında Furfural Bileşiklerinin ve Aflatoksin M1 Varlığının Araştırılması
-
2009 - 2012 Oksijen Tutucular Kullanılarak Modifiye Atmosferde Paketlenen Tavuk Etlerinde Kalite Değişimleri
-
2010 - 2011 Tavuk Etlerinde Kinolon Antibiyotik Kalıntı Miktarlarının ve Salmonella spp Varlığının Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Kaynak Onurdağ F. (Yürütücü), Abbasoğlu U., Öktem A., Er Demirhan B., Demirhan B., Özgen S.
-
2009 - 2011 Bazı Gıda Maddelerinde Aflatoksin B1 ve M1 Düzeylerinin Saptanması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Yentür G. (Yürütücü), Er Demirhan B., Demirhan B., Kaynak Onurdağ F.
-
2006 - 2008 Yumurta ve Yumurta Ürünlerinde Salmonella spp Varlığı ile Salmonella spp nin Buzdolabı ve Kaynatma Sıcaklıklarında Yaşam Süresinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Öktem A. (Yürütücü), Kaynak Onurdağ F., Er Demirhan B., Demirhan B.