Yayınlar & Eserler

Makaleler 2
Tümü (2)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (1)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 16

1. SÜPERMARKETLERDE SAĞLIKLI BESLENME ALIŞKANLIĞI TEŞVİK UYGULAMALARI

7. ULUSLARARASI BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 28 - 29 Mayıs 2022, sa.52866, ss.407-415, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2. TOPLUM BESLENME ALIŞKANLIKLARININ GELİŞTİRİLMESİNDE SAĞLIKLI BESİN OTOMATLARININ YERİ

7. ULUSLARARASI BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 28 - 29 Mayıs 2022, sa.52866, ss.399-406, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

3. EVALUATION OF THE EFFECT OF THE NUTRITION-FRIENDLY SCHOOLS PROGRAM ON THE CONSUMPTION OF FRUIT AND VEGETABLES OF STUDENTS

3.Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi “Farkındalık-Her Yönüyle İnsan ve Beslenme”, Edirne, Türkiye, 17 - 19 Mayıs 2022, ss.1-2, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

4. GIDA ATIKLARININ AZALTILMASI, DEĞERLENDİRİLMESİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

4. ULUSLARARASI BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 24 - 25 Aralık 2020, ss.321-329, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

5. BESLENME EĞİTİMİNDE DAVRANIŞ MODELLERİ VE TEORİLERİ

4. ULUSLARARASI BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 24 - 25 Aralık 2020, ss.313-320, (Tam Metin Bildiri)

6. KAHVERENGİ YAĞ DOKUSUNUN ENERJİ HARCAMASI ÜZERİNE ETKİSİ NEDİR?

Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi, 26 - 28 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)

7. Apelin and nutrient intake relation

World congress on Nutrition and Obesity Prevention Source Bercelone Spain, 16 - 18 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

8. Evaluation of the nutritional status of studens who are attending in nutrition- friendly school (NFS) and non nutrition friendly school

World congress on Nutrition and Obesity Prevention Source Bercelone Spain, 16 - 18 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

9. ASSESSMENT OF THE “HALAL FOOD” AWARENESS OF YOUNG ADULT INDIVIDUALS

IV. INTERNATIONAL HALAL AND HEALTHY CONGRESS – IHHFC 2017 (NOVEMBER 3-5, ANKARA), 3 - 05 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

10. RECOMMENDATIONS ON THE BEHAVIOR EATING OF THE ISLAMIC PROPHET HZ. MUHAMMED (S.A.V)

IV. INTERNATIONAL HALAL AND HEALTHY CONGRESS – IHHFC 2017 (NOVEMBER 3-5, ANKARA), 3 - 05 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

11. THE PRINCIPLES OF NUTRITION IN THE VERSE OF THE QURAN-I KERİM VIEW AND SCIENTIFIC LITERATURE

IV. INTERNATIONAL HALAL AND HEALTHY CONGRESS – IHHFC 2017 (NOVEMBER 3-5, ANKARA), 3 - 05 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

12. IMPORTANCE OF EGGS IN HUMAN NUTRITION

IV. INTERNATIONAL HALAL AND HEALTHY CONGRESS – IHHFC 2017 (NOVEMBER 3-5, ANKARA), 3 - 05 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

14. TÜRKİYE’DE VE DÜNYA’DA OKUL BESLENME PROGRAMLARI

ı. uluslararsı sağlık bilimleri kongresi, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017, (Özet Bildiri)

15. ÇOCUKLARDA YEME DAVRANIŞININ GELİŞTİRİLMESİNDE KULLANILAN YÖNTEMLER

ı.uluslarası Sağlık Bilimleri Kongresi, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017, (Özet Bildiri)
Kitaplar 3

1. School Health Studies in Turkey and School Age Follow-Up Research At National Level

Current Debates in Health Sciences, Assist. Prof. Bülent Işık,Assist. Prof. Fulya Köse,Assist. Prof. Serkan Küççüktürk, Editör, Duvar Publishing, İzmir, ss.441-453, 2022

2. Developing Healthy Nutritional Habits: Methods Used In Children

Current Debates in Health Sciences, Assist. Prof. Bülent IŞIK Assist. Prof. Fulya KÖSE Assist. Prof. Serkan KÜÇÇÜKTÜRK, Editör, Duvar Publishing, İzmir, ss.183-193, 2022

3. Beslenme Eğitiminde Mobil/Web Tabanlı Teknolojiler ve Uzaktan Eğitim: Vücut Ağırlığı Denetimi Örneği

Beslenme Eğitimi, Prof. Dr. Nevin Şanlıer, Doç. Dr. Yasemin Akdevelioğlu, Editör, Hedef CS Yayıncılık ve Mühendislik, Ankara, ss.157-166, 2019
Metrikler

Yayın

21

Yayın (WoS)

1

Yayın (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

18

H-İndeks (Scholar)

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları