Desteklenen Projeler
-
2023 - Devam Ediyor Orta Düzey Bilişsel Bozuklukta Farklı Tip Ketojenik Diyet Modellerinin Bağırsak Mikrobiyomu ile İlişkisi
-
2023 - Devam Ediyor Tip 2 Diyabetli Hastalarda Beslenme İle İlişkili Kardiyovasküler Risk Faktörlerinin Değerlendirilmesi
-
2022 - Devam Ediyor Annenin Krononütrisyon Durumu ile Anne Sütünün Makrobesin Ögeleri Bileşimi ve Bebeğin Büyümesi Arasındaki İlişkinin Değerlendirilmesi
-
2024 - 2024 Orta Düzey Bilişsel Bozuklukta Farklı Tip Ketojenik Diyet Modellerinin Bağırsak Mikrobiyomu ile İlişkisi
-
2019 - 2020 Mutfak çalışanlarında pişirme dumanı kaynaklı sağlık risklerinin belirlenmesi
-
2019 - 2020 Mutfak çalışanlarında pişirme dumanı kaynaklı sağlık risklerinin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Bilici S. (Yürütücü), Navruz Varlı S., Arı A., İlhan M. N.
-
2018 - 2019 Vardiyalı Çalışanlarda Sirkadiyen Ritim, Bağırsak Mikrobiyotası ve Beslenme Durumu Arasındaki İlişkinin Değerlendirilmesi
-
2017 - 2019 Sirke ve Nane, Maydanoz Ekstraktlarının Marul Yapraklarındaki Mikrobiyal Yüke ve Organoleptik Özelliklere Etkisi