Arş. Gör. Dr. TEVFİK KOÇAK


Sağlık Bilimleri Enstitüsü, -

-


WoS Araştırma Alanları: Çevre / Ekoloji, Moleküler Biyoloji Ve Genetik, Tarım Bilimleri, Bitki Ve Hayvan Bilimleri, Klinik Tıp (Med), İmmünoloji


Avesis Araştırma Alanları: Temel Tıp Bilimleri, Dahili Tıp Bilimleri, Beslenme ve Dietetik, Ziraat

Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır

Metrikler

Yayın

26

Yayın (WoS)

4

Yayın (Scopus)

5

Atıf (WoS)

54

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

66

H-İndeks (Scopus)

4

Atıf (Scholar)

39

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

4

Proje

4

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2018 - 2022

2018 - 2022

Doktora

Gazi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Beslenme Ve Diyetetik (Dr), Türkiye

2016 - 2018

2016 - 2018

Yüksek Lisans

Gazi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Beslenme Ve Diyetetik (Yl) (Tezli), Türkiye

2011 - 2013

2011 - 2013

Lisans

İstanbul Arel Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

2018

2018

Yüksek Lisans

Tip 2 diyabetli bireylerde diyet enerji yoğunluğu ve yaşam tarzının glisemik kontrol ile ilişkisi Sürdürülebilir Kalkınma

Gazi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Beslenme Ve Diyetetik (Yl) (Tezli)

Yabancı Diller

C1 İleri

C1 İleri

İngilizce

Araştırma Alanları

Temel Tıp Bilimleri

Dahili Tıp Bilimleri

Beslenme ve Dietetik

Ziraat

Akademik Ünvanlar / Görevler

2016 - Devam Ediyor

2016 - Devam Ediyor

Araştırma Görevlisi

Gazi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik

2014 - 2016

2014 - 2016

Araştırma Görevlisi

Gümüşhane Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü

Makaleler

Tümü (9)
SCI-E, SSCI, AHCI (4)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (4)
Scopus (5)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (2)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2023

2023

1. YETİŞKİN BİREYLERDE YEME FARKINDALIĞINA ETKİ EDEN FAKTÖRLERİN BELİRLENMESİ

Atabilen B., Akbulut G., Koçak T., Tek N.

3RD INTERNATIONAL BLACK SEA MODERN SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, Samsun, Türkiye, 23 Mart 2023, ss.1225-1231, (Tam Metin Bildiri)

2023

2023

2. FODMAP DİYETİNİN İRRİTABL BAĞIRSAK SENDROMU ÜZERİNE ETKİSİ

TATLILIOĞLU M. E., TEK N., KOÇAK T.

6. ULUSLARARASI TIP BİLİMLERİ VE MULTİDİSİPLİNER YAKLAŞIMLAR KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 11 Mart 2023, ss.144-148, (Tam Metin Bildiri)

2023

2023

3. TİP II DİABETES MELLİTUS HASTALARDA TIBBİ BESLENME TEDAVİSİNİN BESİN ALIMINA ETKİSİ

KOÇAK T., TEK N.

6. ULUSLARARASI TIP BİLİMLERİ VE MULTİDİSİPLİNER YAKLAŞIMLAR KONGRESİ, Türkiye, 11 Mart 2023, ss.321-326, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2023

2023

4. UYKU ve ÜREME SAĞLIĞI İLİŞKİSİ

KOÇAK T., TEK N.

6. ULUSLARARASI TIP BİLİMLERİ VE MULTİDİSİPLİNER YAKLAŞIMLAR KONGRESİ, Türkiye, 11 Mart 2023, ss.315-320, (Tam Metin Bildiri)

2023

2023

5. DİYET KETEN TOHUMU VE KETEN TOHUMU YAĞININ KARDİYOVASKÜLER HASTALIKLAR ÜZERİNE ETKİLERİ

KOÇAK T., TEK N.

6th INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE AND LIFE CONGRESS (IHSLC 2023), Burdur, Türkiye, 02 Mart 2023, ss.535-543, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2023

2023

6. Askorbik Asit ve Bilişsel Sağlık Üzerine Etkisi

KOÇAK T., TEK N.

6th INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE AND LIFE CONGRESS (IHSLC 2023), Burdur, Türkiye, 02 Mart 2023, ss.282-290, (Tam Metin Bildiri)

2022

2022

7. COVID-19 PANDEMİ DÖNEMİNDE DUYGU DURUMUNUN ORTOREKSİYA NERVOZA İLE İLİŞKİSİ

Koçak T., Tek N., Atabilen B., Akbulut G.

7th INTERNATIONAL CONGRESS ON NUTRITION OBESITY AND COMMUNITY HEALTH, İstanbul, Türkiye, 28 - 29 Mayıs 2022, ss.263-272, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2022

2022

8. COVID-19 GEÇİRME DURUMUNUN BESLENME ALIŞKANLIKLARINDAKİ DEĞİŞİM ÜZERİNE ETKİSi

ATABİLEN B., AKBULUT G., KOÇAK T., TEK N.

7.Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi/ 7th International Congress on Nutrition Obesity and Community Health, İstanbul, Türkiye, 28 - 29 Mayıs 2022, ss.302-309, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2022

2022

9. OLEOKANTALIN ANTİİNFLAMATUAR, ANTİMİKROBİYAL, ANTİOKSİDATİF ETKİLERİ VE POTANSİYEL SAĞLIK İLİŞKİSİ

Koçak T., Tek N.

7th INTERNATIONAL CONGRESS ON NUTRITION OBESITY AND COMMUNITY HEALTH, İstanbul, Türkiye, 28 - 29 Mayıs 2022, ss.272-280, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2021

2021

10. DİYET FİTOKİMYASALLARI VE BEYİN BAĞIRSAK AKSI İLİŞKİSİ

KOÇAK T., TEK N.

INTERNATIONAL CONGRESS ON MEDICAL SCIENCES AND MULTIDISCIPLINARY APPROACHES, Türkiye, 20 - 21 Şubat 2021, ss.256-264, (Tam Metin Bildiri)

2021

2021

11. OSTEOKALSİN VE ENERJİ METABOLİZMASINDAKİ ROLÜ

KOÇAK T., TEK N.

INTERNATIONAL CONGRESS ON MEDICAL SCIENCES AND MULTIDISCIPLINARY APPROACHES, Türkiye, 20 - 21 Şubat 2021, ss.265-271, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

12. PSIKOBIYOTIKLER VE ALZHEIMER İLIŞKISI

KOÇAK T., TEK N.

International Young Researchers Student Congress28-30 November 2019 Burdur/TURKEY, 28 - 30 Kasım 2019, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

13. Healthy aging and intestinal microbiota

Koçak T., Acar Tek N.

25th European Congress on Obesity, Vienna, Austria, May 23-26, 2018, Vienna, Avusturya, 23 - 25 Mayıs 2018, ss.166, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2018

2018

14. Effect of diet energy density and life style changes on diabetes mellitus and glycemic contr

Koçak T., Köksal E.

25th European Congress on Obesity Vienna, Austria, May 23-26, 2018 Abstracts", OBESITY FACTS, vol.11, pp.1-340, 2018, Vienna, Avusturya, 23 - 26 Mayıs 2018, ss.327, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2016

2016

15. Vitaminler ve Mikrobiyota Etkileşimi

KOÇAK T., ŞANLIER N.

1. Ulusal İnsan Mikrobiyotası ve Sağlığımıza Etkileri Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Aralık 2016, (Özet Bildiri)

Kitaplar

2023

2023

1. Beslenme, Çevre ve Sürdürülebilir Diyetler

Koçak T., Tek N.

İnsanda Beslenme Esasları, Çelik Fatma,Soylu Meltem, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.616-630, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

2022

2022

2. Farklı Beslenme Paternlerinin Prostat Kanseri Etiyoloji ve Tedavisindeki Rolü

KOÇAK T., TEK N.

Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular-14, Tayfur Muhittin, Soylu Meltem, Editör, Hatipoğlu Yayıncılık, Ankara, ss.123-152, 2022

Desteklenen Projeler

Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler

Haziran 2022

Haziran 2022

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2022

Ocak 2022

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi



Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 54

h-indeksi (WOS): 2