Yayınlar & Eserler

Makaleler 45
Tümü (45)
SCI-E, SSCI, AHCI (11)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (12)
Scopus (14)
TRDizin (7)
Diğer Yayınlar (24)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 22

1. Coğrafi İşaretli Edremit Zeytin Yağlarının Araştırılması

INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS-V (GANUD-VI),November 20-21, 2024 Istanbul Arel University, Türkiye, İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Kasım 2024, ss.10-11, (Özet Bildiri)

2. THE EVALUATION OF DIETARY FREESUGAR CONSUMPTION IN ADULTSWOMEN

IKSAD yayıncılık, Gaziantep, Türkiye, 19 Şubat 2023, ss.725-729, (Tam Metin Bildiri)

3. Obez ve normal ağırlıktaki bireylerin besin etiketi okuma alışkanlıkları

2nd International eurasian conference on science, engineering and echnology (EurasianSciEnTech), Gaziantep, Türkiye, 06 Kasım 2020, (Özet Bildiri)

4. ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN TROPİK VE GELENEKSEL MEYVELERİN BESİN ÖĞELERİ HAKKINDAKİ BİLGİ DÜZEYLERİNİN İNCELENMESİ

GANUD INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, Gaziantep, Türkiye, 22 - 24 Kasım 2019, ss.193-201, (Tam Metin Bildiri)

5. Akdeniz Diyet Kalitesi Ölçeğinin (Mediterranean Diet Quality- KIDMED) Geçerlik ve Güvenirlik Çalışması

Proceedings Book of 5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition, Healthy Life Sport, 02-06 October 2019, Ankara-Turkey, Ankara, Türkiye, 2 - 06 Ekim 2019, ss.1078-1088, (Tam Metin Bildiri)

6. Kadınların Mezheplere Göre Ot Tüketim Davranışları: Adıyaman Mutfağı Örneği

Proceedings Book of 5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition, Healthy Life Sport, Ankara, Türkiye, 2 - 06 Ekim 2019, ss.1064-1098, (Tam Metin Bildiri)

7. İlkokul Öğrencilerinin Davranışsal Pediatrik Yeme Değerlendirmesinin: Anne Görüşlerine Göre Belirlenmesi

INternational Learning, Teaching and Educational Research Congress, Amasya, Türkiye, 6 - 08 Eylül 2018, cilt.1, ss.547-555, (Tam Metin Bildiri)

8. Slow Food Hareketine Uygun Bir İçecek: Türk Kahvesi

Citta Slow Türkiye III. Eko-Gastronomi Kongresi, Göynük Bolu, Türkiye, 29 - 30 Haziran 2018, (Özet Bildiri)

9. “Hadi Yemeğe”: Okul Öncesi Çocukların Beslenme Davranışlarının İncelenmesi

1.Uluslararası Eğitimde Yeni Arayışlar Kongresi, 11 - 12 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)

10. Çocukların Davranışsal Pediatrik Yeme Durumunu Belirlemede: Anne Görüşleri

1.Uluslararası Eğitimde Yeni Arayışlar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 11 - 12 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)

12. Çocukların Sebze ve Meyve Tüketim Durumu: Anne ve Çocuk Görüşleri

5. Uluslararası Okul Öncesi Eğitim Kongresi, Ankara, Türkiye, 18 - 21 Ekim 2017, ss.218-219, (Özet Bildiri)

13. Assessment of Consumers’ Nutrition Label Reading Habits in TURKEY

ESPEN 2017: Clinival Nutrition, Nutritional Epidemiology, Hollanda, 14 - 18 Ağustos 2017, cilt.36, ss.137, (Özet Bildiri)

14. Türklerde Çay İçme Kültürü

1.Uluslararası Sanat, Tasarım ve Moda Kongresi/Sanat Etkinlikleri -Gaziantep, Gaziantep, Türkiye, 19 - 22 Mayıs 2017, ss.186-193, (Tam Metin Bildiri)

15. Determining Mothers' Attitude in Developing Preschool Children' Eating Behaviours

Proceedings of 6th World Conference on Educational Sciences, Valletta, Malta, 6 - 09 Şubat 2014, cilt.191, ss.662-667, (Tam Metin Bildiri) identifier

16. Determination of Mothers' Attitude towards Adopting Preschool Children Eating Habits

Proceedings of 6th World Conference on Educational Sciences, Valletta, Malta, 6 - 09 Şubat 2014, cilt.191, ss.651-656, (Tam Metin Bildiri) identifier

17. The effect of the status of taking education of university students on the behavior of buying food

On the 12th International Conference Inclusive Education in the Balkan Countries: Policy and Practice, 25-27June 2009, Ohrid, Makedonya. Ohrid, Makedonya., 22 - 24 Mart 2006, (Özet Bildiri)

18. The Views of University Students On Being On A Diet

14th World Congress on Clinical Nutrition and 5th International Congress on Cardiovascular Diseases, 4-7 June, Kosice, Slovakia, 4 - 07 Haziran 2009

19. Türk Mutfak Kültüründe Sofra Adabı

II.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.30-33, (Tam Metin Bildiri)

20. Consumers Preference of the Shape of Nutrition Labels on Foods and Negative Outcomes They Face

2 nd Internatıonal Congress on Food and Nutrition, 24 - 26 Ekim 2007, (Özet Bildiri)

21. Preference of consumer over food labels

I. Intrenational Home Economics Congress Sustainable Development and Quality of Life, 22 - 24 Mart 2006, (Tam Metin Bildiri)

22. Farklı Eğitim Düzeyindeki Öğrencilerin Hızlı Hazır Fast Food Yiyecek Tüketim Durumlarının ve Alışkanlıklarının Saptanması

IV. Ulusal Halk Sağlığı Kongresi (Uluslararası Katılımlı), Adana, Türkiye, 14 - 18 Nisan 1998, (Tam Metin Bildiri)
Metrikler

Yayın

76

Yayın (WoS)

14

Yayın (Scopus)

14

Atıf (WoS)

26

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

14

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (Scholar)

557

H-İndeks (Scholar)

13

Atıf (TrDizin)

7

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

49

Proje

2

Tez Danışmanlığı

12

Açık Erişim

12
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları