Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

A Study on Behavioral Pediatric Feeding Status: Maternal Opinions

PROGRESS IN NUTRITION , cilt.23, sa.1, 2021 (SCI-Expanded) Sürdürülebilir Kalkınma identifier identifier
Plum Print visual indicator of research metrics
PlumX Metrics
  • Citations
    • Citation Indexes: 2
  • Captures
    • Readers: 21
  • Social Media
    • Shares, Likes & Comments: 1713
see details
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

A study into the mineral water consumption of individuals

Healthmed , cilt.8, sa.9, ss.1082-1089, 2014 (Hakemli Dergi)

Academicians Attitude towards New Foods

Food and Public Health , cilt.4, sa.6, ss.259-265, 2014 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Coğrafi İşaretli Edremit Zeytin Yağlarının Araştırılması

INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS-V (GANUD-VI),November 20-21, 2024 Istanbul Arel University, Türkiye, İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Kasım 2024, ss.10-11

THE EVALUATION OF DIETARY FREESUGAR CONSUMPTION IN ADULTSWOMEN

IKSAD yayıncılık, Gaziantep, Türkiye, 19 Şubat 2023, ss.725-729

Obez ve normal ağırlıktaki bireylerin besin etiketi okuma alışkanlıkları

2nd International eurasian conference on science, engineering and echnology (EurasianSciEnTech), Gaziantep, Türkiye, 06 Kasım 2020

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN TROPİK VE GELENEKSEL MEYVELERİN BESİN ÖĞELERİ HAKKINDAKİ BİLGİ DÜZEYLERİNİN İNCELENMESİ

GANUD INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, Gaziantep, Türkiye, 22 - 24 Kasım 2019, ss.193-201

Akdeniz Diyet Kalitesi Ölçeğinin (Mediterranean Diet Quality- KIDMED) Geçerlik ve Güvenirlik Çalışması

Proceedings Book of 5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition, Healthy Life Sport, 02-06 October 2019, Ankara-Turkey, Ankara, Türkiye, 2 - 06 Ekim 2019, ss.1078-1088

Kadınların Mezheplere Göre Ot Tüketim Davranışları: Adıyaman Mutfağı Örneği

Proceedings Book of 5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition, Healthy Life Sport, Ankara, Türkiye, 2 - 06 Ekim 2019, ss.1064-1098

İlkokul Öğrencilerinin Davranışsal Pediatrik Yeme Değerlendirmesinin: Anne Görüşlerine Göre Belirlenmesi

INternational Learning, Teaching and Educational Research Congress, Amasya, Türkiye, 6 - 08 Eylül 2018, cilt.1, ss.547-555

Slow Food Hareketine Uygun Bir İçecek: Türk Kahvesi

Citta Slow Türkiye III. Eko-Gastronomi Kongresi, Göynük Bolu, Türkiye, 29 - 30 Haziran 2018

Çocukların Davranışsal Pediatrik Yeme Durumunu Belirlemede: Anne Görüşleri

1.Uluslararası Eğitimde Yeni Arayışlar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 11 - 12 Mayıs 2018

Çocukların Sebze ve Meyve Tüketim Durumu: Anne ve Çocuk Görüşleri

5. Uluslararası Okul Öncesi Eğitim Kongresi, Ankara, Türkiye, 18 - 21 Ekim 2017, ss.218-219

Assessment of Consumers’ Nutrition Label Reading Habits in TURKEY

ESPEN 2017: Clinival Nutrition, Nutritional Epidemiology, Hollanda, 14 - 18 Ağustos 2017, cilt.36, ss.137

Türklerde Çay İçme Kültürü

1.Uluslararası Sanat, Tasarım ve Moda Kongresi/Sanat Etkinlikleri -Gaziantep, Gaziantep, Türkiye, 19 - 22 Mayıs 2017, ss.186-193

Determining Mothers' Attitude in Developing Preschool Children' Eating Behaviours

Proceedings of 6th World Conference on Educational Sciences, Valletta, Malta, 6 - 09 Şubat 2014, cilt.191, ss.662-667 identifier

Determination of Mothers' Attitude towards Adopting Preschool Children Eating Habits

Proceedings of 6th World Conference on Educational Sciences, Valletta, Malta, 6 - 09 Şubat 2014, cilt.191, ss.651-656, (Tam Metin Bildiri) identifier

The effect of the status of taking education of university students on the behavior of buying food

On the 12th International Conference Inclusive Education in the Balkan Countries: Policy and Practice, 25-27June 2009, Ohrid, Makedonya. Ohrid, Makedonya., 22 - 24 Mart 2006

The Views of University Students On Being On A Diet

14th World Congress on Clinical Nutrition and 5th International Congress on Cardiovascular Diseases, 4-7 June, Kosice, Slovakia, 4 - 07 Haziran 2009

Türk Mutfak Kültüründe Sofra Adabı

II.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.30-33

Preference of consumer over food labels

I. Intrenational Home Economics Congress Sustainable Development and Quality of Life, 22 - 24 Mart 2006

Farklı Eğitim Düzeyindeki Öğrencilerin Hızlı Hazır Fast Food Yiyecek Tüketim Durumlarının ve Alışkanlıklarının Saptanması

IV. Ulusal Halk Sağlığı Kongresi (Uluslararası Katılımlı), Adana, Türkiye, 14 - 18 Nisan 1998
Metrikler

Yayın

76

Atıf (WoS)

14

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

14

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (Scholar)

551

H-İndeks (Scholar)

13

Atıf (TrDizin)

7

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

49

Proje

2

Tez Danışmanlığı

12

Açık Erişim

12
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları