Makaleler
45
Tümü (45)
SCI-E, SSCI, AHCI (11)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (12)
Scopus (14)
TRDizin (7)
Diğer Yayınlar (24)
16. Öğrencilerde Fast Food ve Slow Food Tüketim Nedenleri Arasındaki Farkın İncelenmesi
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.7, sa.3, ss.1836-1851, 2019 (Hakemli Dergi)
18. Çocukların Sebze ve Meyve Tüketim Durumu: Anne veÇocuk Görüşleri
Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Dergisi
, cilt.39, sa.2, ss.681-701, 2019 (Hakemli Dergi)
19. Yeni Yiyeceklere Yaklaşım Ölçeğinin Geçerlenmesi
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.6, sa.2, ss.230-244, 2018 (Hakemli Dergi)
20. Nutritional Knowledge Attitudes and Practices amongUniversity Students in Turkey and the US
Anthropologist
, cilt.26, sa.3, ss.158-166, 2016 (Hakemli Dergi)
22. Water drinking habits of university students
Energy Education Science And Technology Part B-Social And Educational Studies
, cilt.8, sa.2, ss.107-116, 2016 (Hakemli Dergi)
24. Determination of Mothers Attitude towards Adopting Preschool Children Eating Habits
Procedia -Social and Behavioral Sciences
, cilt.191, ss.651-656, 2015 (Hakemli Dergi)
30. Views of Undergraduate Students on Packet Ice Cream Consumption
International Journal of Academic Research Part A.
, cilt.6, sa.2, ss.91-96, 2014 (Hakemli Dergi)
31. A Research on A Traditional Food Called Kes Consumption Bolu Mudurnu Sample in Turkey
International Journal of Academic Research Part A.
, cilt.5, sa.5, ss.158-161, 2013 (Hakemli Dergi)
32. Beverage consumption of parents and children
Pakistan Journal of Nutrition
, cilt.11, sa.12, ss.1157-2012, 2012 (Hakemli Dergi)
33. Eating attitudes and behaviors of adolescents
Ankara Üniversity Journal of Faculty of Educational Sciences
, cilt.45, sa.1, ss.78-93, 2012 (Hakemli Dergi)
34. Coffee and Turkish Coffee Culture
Pakistan Journal of Nutrition
, cilt.8, sa.10, ss.1693-1700, 2009 (Hakemli Dergi)
37. Adıyaman Besni de Yetişen Üzümlerin Değerlendirilme Durumu
Mesleki Eğitim Fakültesi Dergisi
, cilt.4, sa.1, ss.78-93, 2009 (Hakemli Dergi)
38. Ankara'daki et ve et ürünleri satış yerlerinin hijyen durumlarının değerlendirilmesi.
PROGRESS IN NUTRITION
, cilt.12, sa.27, ss.72-78, 2008 (Scopus)
39. Preferences of Consumer Toward Food Label
The Journal of the Industrial Arts Education Faculty of Gazi University
, cilt.15, sa.21, ss.117-127, 2007 (Hakemli Dergi)
40. Üniversite Öğrencilerinin Yurtlarındaki Besin Hijyeni Yaklaşımları ve Besin Hazırlama Uygulamaları
Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesi Dergisi
, sa.20, ss.28-38, 2007 (Hakemli Dergi)
41. İnançların Beslenme Kültürü Üzerine Etkisi
Motif Halk Oyunları Eğitim ve Öğretim Vakfı Dergisi
, sa.44, ss.6-12, 2006 (Hakemli Dergi)
42. Restoranların Depolama Koşulları ve Personelin Depolama Konusundaki Bilgi Düzeyleri
Üçüncü Sektör Kooperatifçilik Dergisi
, cilt.41, sa.1, ss.61-71, 2006 (Hakemli Dergi)
43. Oruç Tutan Bireylerin Ramazan Ayı ve Ramazan Bayramı nda Besin Tüketim Durumlarındaki Değişikliklerin Saptanması
Aile ve Toplum Eğitim Kültür ve Araştırma Dergisi
, cilt.3, sa.9, ss.13-21, 2006 (Hakemli Dergi)
44. Kardemir İşçilerinin Beslenme Durumuna İlişkin Görüşleri
Üçüncü Sektör Kooperatifçilik
, sa.150, ss.22-30, 2005 (Hakemli Dergi)
45. Öğrencilerde Farklı Yöntemlerle Verilen Eğitimin Ağız Diş Sağlığı ve Beslenme Üzerine Etkisi
Gazi Üniversitesi Türk Eğitim Bilimleri Dergisi
, cilt.3, sa.3, ss.351-365, 2005 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
22
3. Obez ve normal ağırlıktaki bireylerin besin etiketi okuma alışkanlıkları
2nd International eurasian conference on science, engineering and echnology (EurasianSciEnTech), Gaziantep, Türkiye, 06 Kasım 2020, (Özet Bildiri)
5. Akdeniz Diyet Kalitesi Ölçeğinin (Mediterranean Diet Quality- KIDMED) Geçerlik ve Güvenirlik Çalışması
Proceedings Book of 5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition, Healthy Life Sport, 02-06 October 2019, Ankara-Turkey, Ankara, Türkiye, 2 - 06 Ekim 2019, ss.1078-1088, (Tam Metin Bildiri)
6. Kadınların Mezheplere Göre Ot Tüketim Davranışları: Adıyaman Mutfağı Örneği
Proceedings Book of 5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition, Healthy Life Sport, Ankara, Türkiye, 2 - 06 Ekim 2019, ss.1064-1098, (Tam Metin Bildiri)
9. “Hadi Yemeğe”: Okul Öncesi Çocukların Beslenme Davranışlarının İncelenmesi
1.Uluslararası Eğitimde Yeni Arayışlar Kongresi, 11 - 12 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)
10. Çocukların Davranışsal Pediatrik Yeme Durumunu Belirlemede: Anne Görüşleri
1.Uluslararası Eğitimde Yeni Arayışlar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 11 - 12 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)
11. “Hadi yemeğe”: Okul öncesi çocukların beslenme davranışlarının incelenmesi.1.Uluslararası Eğitimde Yeni Arayışlar Kongresi
1.Uluslararası Eğitimde Yeni Arayışlar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 11 Mayıs 2018, (Tam Metin Bildiri)
12. Çocukların Sebze ve Meyve Tüketim Durumu: Anne ve Çocuk Görüşleri
5. Uluslararası Okul Öncesi Eğitim Kongresi, Ankara, Türkiye, 18 - 21 Ekim 2017, ss.218-219, (Özet Bildiri)
18. The Views of University Students On Being On A Diet
14th World Congress on Clinical Nutrition and 5th International Congress on Cardiovascular Diseases, 4-7 June, Kosice, Slovakia, 4 - 07 Haziran 2009
21. Preference of consumer over food labels
I. Intrenational Home Economics Congress Sustainable Development and Quality of Life, 22 - 24 Mart 2006, (Tam Metin Bildiri)
22. Farklı Eğitim Düzeyindeki Öğrencilerin Hızlı Hazır Fast Food Yiyecek Tüketim Durumlarının ve Alışkanlıklarının Saptanması
IV. Ulusal Halk Sağlığı Kongresi (Uluslararası Katılımlı), Adana, Türkiye, 14 - 18 Nisan 1998, (Tam Metin Bildiri)
Metrikler
