SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Çocukların Sebze ve Meyve Tüketim Durumu: Anne veÇocuk Görüşleri
Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Dergisi
, cilt.39, sa.2, ss.681-701, 2019 (Hakemli Dergi)
Öğrencilerde Fast Food ve Slow Food Tüketim Nedenleri Arasındaki Farkın İncelenmesi
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.7, sa.3, ss.1836-1851, 2019 (Hakemli Dergi)
Yeni Yiyeceklere Yaklaşım Ölçeğinin Geçerlenmesi
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.6, sa.2, ss.230-244, 2018 (Hakemli Dergi)
Nutritional Knowledge Attitudes and Practices amongUniversity Students in Turkey and the US
Anthropologist
, cilt.26, sa.3, ss.158-166, 2016 (Hakemli Dergi)
Water drinking habits of university students
Energy Education Science And Technology Part B-Social And Educational Studies
, cilt.8, sa.2, ss.107-116, 2016 (Hakemli Dergi)
Determination of Mothers Attitude towards Adopting Preschool Children Eating Habits
Procedia -Social and Behavioral Sciences
, cilt.191, ss.651-656, 2015 (Hakemli Dergi)
Pregnancy women and diabetes
Balkan Journal of Health Science
, cilt.2, sa.4, ss.113-119, 2014 (Hakemli Dergi)
Views of Undergraduate Students on Packet Ice Cream Consumption
International Journal of Academic Research Part A.
, cilt.6, sa.2, ss.91-96, 2014 (Hakemli Dergi)
A Research on A Traditional Food Called Kes Consumption Bolu Mudurnu Sample in Turkey
International Journal of Academic Research Part A.
, cilt.5, sa.5, ss.158-161, 2013 (Hakemli Dergi)
Beverage consumption of parents and children
Pakistan Journal of Nutrition
, cilt.11, sa.12, ss.1157-2012, 2012 (Hakemli Dergi)
Eating attitudes and behaviors of adolescents
Ankara Üniversity Journal of Faculty of Educational Sciences
, cilt.45, sa.1, ss.78-93, 2012 (Hakemli Dergi)
Coffee and Turkish Coffee Culture
Pakistan Journal of Nutrition
, cilt.8, sa.10, ss.1693-1700, 2009 (Hakemli Dergi)
Adıyaman Besni de Yetişen Üzümlerin Değerlendirilme Durumu
Mesleki Eğitim Fakültesi Dergisi
, cilt.4, sa.1, ss.78-93, 2009 (Hakemli Dergi)
Ankara'daki et ve et ürünleri satış yerlerinin hijyen durumlarının değerlendirilmesi.
PROGRESS IN NUTRITION
, cilt.12, sa.27, ss.72-78, 2008 (Scopus)
Preferences of Consumer Toward Food Label
The Journal of the Industrial Arts Education Faculty of Gazi University
, cilt.15, sa.21, ss.117-127, 2007 (Hakemli Dergi)
Üniversite Öğrencilerinin Yurtlarındaki Besin Hijyeni Yaklaşımları ve Besin Hazırlama Uygulamaları
Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesi Dergisi
, sa.20, ss.28-38, 2007 (Hakemli Dergi)
İnançların Beslenme Kültürü Üzerine Etkisi
Motif Halk Oyunları Eğitim ve Öğretim Vakfı Dergisi
, sa.44, ss.6-12, 2006 (Hakemli Dergi)
Restoranların Depolama Koşulları ve Personelin Depolama Konusundaki Bilgi Düzeyleri
Üçüncü Sektör Kooperatifçilik Dergisi
, cilt.41, sa.1, ss.61-71, 2006 (Hakemli Dergi)
Oruç Tutan Bireylerin Ramazan Ayı ve Ramazan Bayramı nda Besin Tüketim Durumlarındaki Değişikliklerin Saptanması
Aile ve Toplum Eğitim Kültür ve Araştırma Dergisi
, cilt.3, sa.9, ss.13-21, 2006 (Hakemli Dergi)
Kardemir İşçilerinin Beslenme Durumuna İlişkin Görüşleri
Üçüncü Sektör Kooperatifçilik
, sa.150, ss.22-30, 2005 (Hakemli Dergi)
Öğrencilerde Farklı Yöntemlerle Verilen Eğitimin Ağız Diş Sağlığı ve Beslenme Üzerine Etkisi
Gazi Üniversitesi Türk Eğitim Bilimleri Dergisi
, cilt.3, sa.3, ss.351-365, 2005 (Hakemli Dergi)