-
2024 - 2024 Üzüm Çekirdeği ve Nar Çekirdeği Tozu Eklenerek Üretilen Glutensiz Ekmeklerin Antioksidan Kapasite ve Duyusal Analizlerinin Değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
ARSLAN S. (Yürütücü), ALTINOK B., ÖZKÖK S., ATİLA B.
-
2023 - 2024 Ratlarda Yüksek Yağlı Diyet ile İndüklenen Obezitede Kafein ve L-Theaninin Antiobezite Etkilerinin Nutrigenomik ve Histolojik Olarak İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
-
2020 - 2022 Maternal yüksek yağlı diyetin yavru ratların vücut bileşimi ve lipogenik gen expresyonu üzerine etkisi
-
2024 - Devam Ediyor Üzüm Çekirdeği ve Nar Çekirdeği Tozu Eklenerek Üretilen Glutensiz Ekmeklerin Antioksidan Kapasite ve Duyusal Analizlerinin Değerlendirilmesi
Diğer , Gazi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik, Türkiye
-
2024 - Devam Ediyor Farklı bitkisel çaylara eklenen tane ve toz karanfilin çayların antioksidan kapasitesi üzerine etkilerinin değerlendirilmesi
Diğer , Gazi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik, Türkiye
-
2024 - Devam Ediyor Yumurta Kabuğu Tozu Kalsiyum Kaynağı Olarak Tarhana Üretiminde Kullanılabilir Mi?
Diğer , Gazi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik, Türkiye