Desteklenen Projeler
Öğrenci Projeleri
-
2024 - Devam Ediyor Üzüm Çekirdeği ve Nar Çekirdeği Tozu Eklenerek Üretilen Glutensiz Ekmeklerin Antioksidan Kapasite ve Duyusal Analizlerinin Değerlendirilmesi
Diğer , Gazi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik, Türkiye
-
2024 - Devam Ediyor Farklı bitkisel çaylara eklenen tane ve toz karanfilin çayların antioksidan kapasitesi üzerine etkilerinin değerlendirilmesi
Diğer , Gazi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik, Türkiye
-
2024 - Devam Ediyor Yumurta Kabuğu Tozu Kalsiyum Kaynağı Olarak Tarhana Üretiminde Kullanılabilir Mi?
Diğer , Gazi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik, Türkiye