Desteklenen Projeler

Öğrenci Projeleri

  • 2024 - Devam Ediyor Üzüm Çekirdeği ve Nar Çekirdeği Tozu Eklenerek Üretilen Glutensiz Ekmeklerin Antioksidan Kapasite ve Duyusal Analizlerinin Değerlendirilmesi

    Diğer , Gazi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik, Türkiye

  • 2024 - Devam Ediyor Farklı bitkisel çaylara eklenen tane ve toz karanfilin çayların antioksidan kapasitesi üzerine etkilerinin değerlendirilmesi

    Diğer , Gazi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik, Türkiye

  • 2024 - Devam Ediyor Yumurta Kabuğu Tozu Kalsiyum Kaynağı Olarak Tarhana Üretiminde Kullanılabilir Mi?

    Diğer , Gazi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik, Türkiye