Arş. Gör. BARTU EREN GÜNEŞLİOL
Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Gazi Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Association of physical activity and nutrition with telomere length, a marker of cellular aging: A comprehensive review.
Güneşliol B. E.
,
Karaca E.
,
Ağagündüz D.
,
Acar Z. A.
Critical reviews in food science and nutrition
, cilt.63, sa.5, ss.674-692, 2023 (SCI-Expanded)
Lactic acid bacteria as pro-technological, bioprotective and health-promoting cultures in the dairy food industry
Ağagündüz D.
,
Şahin T. Ö.
,
Ayten Ş.
,
Yılmaz B.
,
Güneşliol B. E.
,
Russo P.
, et al.
FOOD BIOSCIENCE
, cilt.47, 2022 (SCI-Expanded)
Evaluation of the Association between Obesity, Dietary Phytochemical Index, and Breast Cancer Risk and Knowledge Level
Çalışkan G.
,
GÜNEŞLİOL B. E.
,
Akçadağ N. S.
,
Tek N. A.
Progress in Nutrition
, cilt.24, sa.3, 2022 (SCI-Expanded)
Dairy Lactic Acid Bacteria and Their Potential Function in Dietetics: The Food-Gut-Health Axis.
Ağagündüz D.
,
Yılmaz B.
,
Şahin T. Ö.
,
Güneşliol B. E.
,
Ayten Ş.
,
Russo P.
, et al.
Foods (Basel, Switzerland)
, cilt.10, sa.12, 2021 (SCI-Expanded)
Evaluation of Dietary Intake and Body Composition of Collegiate American Football Players
Güneşliol B. E.
,
Baş M.
PROGRESS IN NUTRITION
, cilt.23, sa.4, 2021 (SCI-Expanded)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Dietitians' Expectations From The Food Industry Regarding Preventing Obesity During The Covid-19 Pandemic
YILMAZ B.
,
ŞAHİN T. Ö.
,
GÜNEŞLİOL B. E.
,
AYTEN Ş.
,
KALYONCU ATASOY Z. B.
,
AĞAGÜNDÜZ D.
2. Uluslararası Gıda Kimyası Kongresi, Antalya, Türkiye, 16 Mart 2023, cilt.3
SERT KABUKLU YEMİŞLERİN TÜKETİMİ İLE TELOMER UZUNLUĞU ARASINDAKİ İLİŞKİ
Güneşliol B. E.
,
Tek N.
4. ULUSLARARASI TIP BİLİMLERİ VE MULTİDİSİPLİNER YAKLAŞIMLAR KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 26 Mart - 28 Nisan 2022, cilt.9786257367530, sa.52866, ss.225-232
SÜRDÜRÜLEBİLİR BESLENMEDE BİTKİSEL PROTEİN KAYNAKLARININ ÖNEMİ
Güneşliol B. E.
,
Tek N.
4. ULUSLARARASI TIP BİLİMLERİ VE MULTİDİSİPLİNER YAKLAŞIMLAR KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 26 - 28 Mart 2022, cilt.9786257367530, ss.335-343
Domestic Cooking, BMI, and Factors Determining Women’s Involvement – TDHS- 2013 Study Findings
Kalyoncu B.
,
Merdol T.
,
Yıldırım G.
,
Çetiner Ö.
,
Güneşliol B. E.
,
Dağ A.
, et al.
the 12th European Federation of the Associations of Dietitians (EFAD) Conference, Berlin, Almanya, 1 - 02 Kasım 2019, cilt.76, ss.98-100
Evaluation of Dietary Intake and Body Composition of Collegiate American Football Players
Güneşliol B. E.
,
Baş M.
International Sport Forum on Strength, Training and Nutrition, Madrid, İspanya, 15 - 16 Kasım 2019
Kitap & Kitap Bölümleri
Besin Öğeleri Genetikten Nasıl Etkilenir?
Güneşliol B. E.
Nutrigenetik: Kişisel Beslenme Bilimini Uygulamak, Murat Baş,Esen Karaca, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.1-335, 2023
Enginar Yaprağı Ekstratının Hiperlipidemi Üzerine Etkisi
İNCE PALAMUTOĞLU M.
,
GÜNEŞLİOL B. E.
,
KARACA ÇELİK K. E.
Sağlık Bilimlerinde Multidisipliner Yaklaşımlar 4, Tunçsiper, Bedriye, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.421-439, 2022
Sporcu Belenmesi
Güneşliol B. E.
,
Karaca Çelik K. E.
Pediatrik Beslenme, Binnur Okan Bakır, Editör, Tıbbi Yayınlar Merkezi, İstanbul, ss.321-365, 2021
Vejetaryen Diyetlerin Beslenme Boyutları
GÜL KOYUNCU A.
,
ÖZTÜRK İ.
,
YILMAZ AKYÜZ E.
,
GÜNEŞLİOL B. E.
,
AYDIN S.
,
YEŞİLKAYA B.
, et al.
Pediatrik Beslenme, Okan Bakır Binnur, Editör, tym Tıbbi Yayınlar Merkezi, İstanbul, ss.293-316, 2021
Ansiklopedide Bölümler
Perhiz Mutfağı
Güneşliol B. E.
Detay Yayıncılık, ss.356-357, 2022
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
15
Atıf (WoS)
52
H-İndeks (WoS)
3
Atıf (Scopus)
57
H-İndeks (Scopus)
3
Atıf (Scholar)
18
H-İndeks (Scholar)
1
Açık Erişim
6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları