Yayınlar & Eserler

Makaleler 6
Tümü (6)
SCI-E, SSCI, AHCI (3)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (3)
Scopus (3)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 2

1. The Effect Of Certain Sociodemographic Characteristics And Perceived Stress Levels On Emotional Eating Behavior in Nutrition And Dietetics Students

5th International Clinical Nursing Research Congress, İstanbul, Türkiye, 5 - 08 Aralık 2024, ss.31-32, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2. Bebek Beslenmesinde Glutene Erken veya Geç Maruziyetin Çölyak Hastalığı Oluşma Riski Üzerine Etkisi

7. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 Mayıs 2022, ss.501, (Özet Bildiri)
Kitaplar 2

1. Chapter 18 - Functional foods for ocular health and vision

Unleashing the Power of Functional Foods and Novel Bioactives, , Editör, Academic Press Ltd-Elsevier Science Ltd, London, ss.355-372, 2025

2. Chapter 11 - Plant-based seafoods: a sustainable and nutritious alternative

Handbook of Plant-Based Food and Drinks Design, Fatma Boukid,Cristina M. Rosell,Nicola Gasparre, Editör, Academic Press Ltd-Elsevier Science Ltd, London, ss.167-181, 2024
Metrikler

Yayın

10

Yayın (WoS)

3

Yayın (Scopus)

3

Proje

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları