Arş. Gör. BURCU ERSOY DEMİRYÜREK
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Gazi Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
6
Tümü (6)
SCI-E, SSCI, AHCI (3)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (3)
Scopus (3)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (1)
1.
Vitamin C in Pregnancy: A Key Modulator of Fetal Growth and Epigenetic Stability
Ersoy Demiryürek B.
,
Gezmen Karadağ M.
CURRENT NUTRITION REPORTS
, cilt.14, sa.1, ss.112-1112, 2025 (SCI-Expanded)
2.
Nutritional and sustainability aspects of algae and fungi sources in the seafood analogs
Karimidastjerd A.
,
Gulsunoglu-Konuskan Z.
,
Ersoy B.
,
ÇETİNKAYA T.
,
Khan Z. S.
,
Okpala C. O. R.
ANNALS OF ANIMAL SCIENCE
, cilt.25, sa.2, ss.417-428, 2025 (SCI-Expanded)
3.
The bioaccessibility of phenolic compounds, nutritional quality, and textural properties of gluten-free muffins enriched with artichoke leaves and green lentil protein isolate
Gulsunoglu-Konuskan Z.
,
Yagdi S. D.
,
Ersoy B.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE
, cilt.90, sa.1, 2025 (SCI-Expanded)
4.
Farklı Yöntemlerle Kurutulmuş Meyve Tozlarının Antioksidan ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
ERSOY B.
,
AKBULUT G.
,
CEYHAN T.
AYDIN GASTRONOMY
, 2024 (Hakemli Dergi)
5.
Yetişkin Bireylerin Probiyotik Besinler Hakkında Bilgi Düzeyleri ve Tüketim Durumlarının Belirlenmesi
Aydın İ.
,
GÜLSÜNOĞLU KONUŞKAN Z.
,
ERSOY B.
AYDIN GASTRONOMY
, cilt.8, sa.1, ss.129-141, 2024 (Hakemli Dergi)
6.
Investigation of the Eff ect of Eating Attitude on Depression and Behaviors in the in Adolescents and Young Individuals
GÜLEŞÇE S. A.
,
ERSOY B.
,
YÜKSEL D.
,
AKBULUT G.
Journal of Biomedical Research & Environmental Sciences
, 2023 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2
1.
The Effect Of Certain Sociodemographic Characteristics And Perceived Stress Levels On Emotional Eating Behavior in Nutrition And Dietetics Students
Ersoy B.
,
Bahar Z.
5th International Clinical Nursing Research Congress, İstanbul, Türkiye, 5 - 08 Aralık 2024, ss.31-32, (Özet Bildiri)
2.
Bebek Beslenmesinde Glutene Erken veya Geç Maruziyetin Çölyak Hastalığı Oluşma Riski Üzerine Etkisi
ERSOY B.
,
KAYA N.
7. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 Mayıs 2022, ss.501, (Özet Bildiri)
Kitaplar
2
1.
Chapter 18 - Functional foods for ocular health and vision
Göz B.
,
Ersoy B.
,
Gülsünoğlu Konuşkan Z.
Unleashing the Power of Functional Foods and Novel Bioactives, , Editör, Academic Press Ltd-Elsevier Science Ltd, London, ss.355-372, 2025
2.
Chapter 11 - Plant-based seafoods: a sustainable and nutritious alternative
Karimidastjerd A.
,
Gülsünoğlu Konuşkan Z.
,
Ersoy B.
,
Khan Showkat .
Handbook of Plant-Based Food and Drinks Design, Fatma Boukid,Cristina M. Rosell,Nicola Gasparre, Editör, Academic Press Ltd-Elsevier Science Ltd, London, ss.167-181, 2024
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
10
Yayın (WoS)
3
Yayın (Scopus)
3
Proje
1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları