-
2020 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2019 - 2020 Dr. Öğr. Üyesi
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2006 - 2019 Araştırma Görevlisi
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2024 - Devam Ediyor Birim Kalite Komisyonu Başkanı
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2023 - Devam Ediyor İç Tetkikçi
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2023 - Devam Ediyor Program Akreditasyonu-Özdeğerlendirme Komisyonu Üyesi
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2022 - Devam Ediyor EĞİTİM/DIŞ İLİŞKİLER ÇALIŞMA EKİBİ STAJ ALT ÇALIŞMA GRUBU
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2022 - Devam Ediyor Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2022 - Devam Ediyor EĞİTİM/DIŞ İLİŞKİLER ÇALIŞMA EKİBİ
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2021 - Devam Ediyor EĞİTİM/DIŞ İLİŞKİLER ÇALIŞMA EKİBİ YATAY GEÇİŞ VE İNTİBAK ALT ÇALIŞMA GRUBU
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2021 - Devam Ediyor STRATEJİK PLANLAMA ÇALIŞMA EKİBİ
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2020 - Devam Ediyor Anabilim Dalı Başkan Yardımcısı
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2020 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2019 - Devam Ediyor EĞİTİM/DIŞ İLİŞKİLER ÇALIŞMA EKİBİ ÇEKİRDEK EĞİTİM PROGRAMI ALT ÇALIŞMA GRUBU
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2019 - Devam Ediyor Kalite Çalışma Ekibi
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
Ankara ilinde tüketime sunulan bazı hayvansal gıdalarda sülfonamid antibiyotik kalıntılarının ve mikrobiyolojik kontaminasyon düzeyinin araştırılması
Demirhan B. (Danışman)
H.TÜRKAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
Alkolsüz içeceklerde bazı kalite kriterlerinin belirlenmesi
Demirhan B. (Danışman)
H.ALTINSOY(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Vakum paketleme ve avokado yağı uygulamasının tavuk etlerinde bazı kalite kriterleri üzerine etkisi
Demirhan B. (Danışman)
E.AKGÜL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023