Makaleler
16
Tümü (16)
SCI-E, SSCI, AHCI (5)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (8)
ESCI (3)
Scopus (7)
TRDizin (8)
Diğer Yayınlar (3)
8. Effect of Green Coffee Consumption on Resting Energy Expenditure, Blood Pressure, and Body Temperature in Healthy Women: A Pilot Study
JOURNAL OF THE AMERICAN COLLEGE OF NUTRITION
, cilt.37, sa.8, ss.691-700, 2018 (SCI-Expanded, Scopus)
12. Tedarik Zincirinde Biyojen Aminlerin Varlığı ve Kontrolü
Türkiye Klinikleri Beslenme ve Diyetetik Özel Dergisi
, cilt.2, sa.3, ss.7-13, 2016 (Hakemli Dergi)
13. Besinlerde Bulunan Biyojenik Aminler
Sağlıkla Hemşirelik Dergisi
, 2015 (Hakemsiz Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
36
4. Effect of Green Coffee Consumption on Resting Metabolic Rate and Some Metabolic Parameters
6th International Congress on Food Technology, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, (Özet Bildiri)
5. The Relationship Between Eating Behavior and Obesity
European Obesity Summit (EOS) – Joint Congress of EASO and IFSO-EC, 1 - 04 Haziran 2016
6. The Determination of Fecal Transplantation in Gastrointestinal Diseases
European Obesity Summit (EOS) – Joint Congress of EASO and IFSO-EC, 1 - 04 Haziran 2016
7. Association Between Obesity and Depression in Adolescents and Children
European Obesity Summit (EOS) – Joint Congress of EASO and IFSO-EC, 1 - 04 Haziran 2016
8. Üniversite Öğrencilerinde Ev Dışı Tüketim ile Kilolu Obez Olma Durumu Arasındaki İlişkinin Değerlendirilmesi
Uluslararası Katılımlı Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2015
9. Evaluation of the Changes in the Levels of Food Groups Supply in Turkey by Using Food Balance Sheets
türkiye doğal beslenme ve yaşam boyu sağlık zirvesi, Türkiye, 20 - 23 Mayıs 2015
10. Üniversite öğrencilerinde ev dışı tüketim ile kilolu/obez olma durumu arasındaki ilişkinin değerlendirilmesi
Uluslararası Katılımlı Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi-2015, Bilecik, Türkiye, 20 - 23 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)
11. The Association between Eating out of Home and Overweight Obese among University Students
türkiye doğal beslenme ve yaşam boyu sağlık zirvesi, Türkiye, 20 - 23 Mayıs 2015
13. Türkiye de Besin Gruplarının Bulunabilirlik Düzeylerinde Görülen Değişimlerin Besin Denge Cetvelleri Kullanılarak Değerlendirilmesi
Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi 2015, Türkiye, 20 - 23 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)
14. The nutrition transition in Turkey Trends in energy and macronutrients supply from 1961 to 2011 using Food and Agriculture Organization Food Balance Sheets
22nd European Congress on Obesity (ECO 2015), 6 - 09 Mayıs 2015
15. Investigation of Individual Attitudes and Behaviors for Protection of Body Weight
22nd European Congress on Obesity (ECO 2015), 6 - 09 Mayıs 2015
16. Investigation of Indıvıdual Attitudes and Behaviors for Controlling Their Body Weight
22nd European Congress on Obesity, 6 - 09 Mayıs 2015, cilt.8, ss.74, (Özet Bildiri)
17. The Nutrition Transition in Turkey Trends in Energy and Macronutrients Supply from 1961 2011 Using Food and Agriculture Organization Food Balance Sheets
22nd European Congress on Obesity (ECO2015), 6 - 09 Mayıs 2015
19. A Research on Determining Causes and Decision Factors of Out of Home Eating Among University Students
IX. International NutritionDietetics Congress, 2 - 05 Nisan 2014, (Özet Bildiri)
20. Genç Yetişkinlerde Ana Öğünlerle Birlikte Tüketilen İçecek Çeşitlerinin Beden Kütle İndeksi Bki İle İlişkisi
IX. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, 2 - 05 Nisan 2014
21. Evaluation of the Relationship Between Eating Out of Home Habits and Some Anthropometric Measurements at University Student
IX. International NutritionDietetics Congress, 2 - 05 Nisan 2014, (Özet Bildiri)
22. Üniversite Öğrencilerinde Ev Dışı Tüketim Nedenleri Ve Seçimlerini Belirleyen Faktörler Üzerine Bir Araştırma
IX. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, 2 - 05 Nisan 2014
23. Relation of Variety of Beverages Consumed with Main Meal with Body Mass Index (BMI) Among Young Adults
IX. International NutritionDietetics Congress, 02 Nisan 2014 - 05 Nisan 2019, (Özet Bildiri)
24. Üniversite Öğrencilerinde Ev Dışı Tüketim Alışkanlıkları ile Bazı Antropometrik Ölçümler Arasındaki İlişkinin Değerlendirilmesi
IX. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, 2 - 05 Nisan 2014
26. Evaluation of nutritional status and anthropometric measurements in adolescents who live in Ankara
2nd International Conference on Nutrition and Growth, Barcelona, İspanya, 30 Ocak - 01 Şubat 2014, ss.1, (Özet Bildiri)
27. Evaluation of compliance with mediterranean diet quality index KIDMED in preschool children in Turkey
2nd International Conference on Nutrition &Growth Barselona, İspanya, Barcelona, İspanya, 30 Ocak - 01 Şubat 2014, ss.1-2, (Özet Bildiri)
28. Determination of anthropometric measurements and duration of playing game in children
2nd International Conference on Nutrition & Growth Barselona, İspanya, Barcelona, İspanya, 30 Ocak - 01 Şubat 2014, ss.1, (Özet Bildiri)
29. Determination of anthropometric measurements and duration of playing game in children 2nd International Conference On Nutrition Growth Barcelona Spain
2nd International Conference On Nutrition & Growth, Barselona, İspanya, 28 Ocak 2014
30. Yatarak Tedavi Alan Hastaların Besine Erişim Olanaklarının Değerlendirilmesi
VIII. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, Antalya, Türkiye, 4 - 08 Nisan 2012
31. Ceza İnfaz Kurumları ve Tutukevleri Toplu Beslenme Hizmetlerinde Görev Alan Personelin Stres Durumlarının Değerlendirilmesi
VIII. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, Antalya, Türkiye, 4 - 08 Nisan 2012
32. Yıldızlı Otellerde Çalışan Mutfak ve Servis Personelinin Gıda Güvenliği Bilgilerinin Tespiti
VIII. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, Antalya, Türkiye, 4 - 08 Nisan 2012, ss.396, (Özet Bildiri)
33. Üniversite Öğrencilerinin Kahvaltı Yapma Alışkanlıklarının Tespiti Üzerine Bir Araştırma
VIII. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, Antalya, Türkiye, 4 - 08 Nisan 2012, ss.395, (Özet Bildiri)
34. Şehirlerarası Yolcu Taşıyan Personelin Beslenme Durumları Alışkanlıkları ile Diyet Örüntülerinin Saptanması
VIII. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, Antalya, Türkiye, 4 - 08 Nisan 2012, ss.398, (Özet Bildiri)
35. Gençlerde Antropometrik Ölçümlerle Yeme Tutumu ve Beden İmgesi Arasındaki İlişkinin Tespiti
VIII. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, Antalya, Türkiye, 4 - 08 Nisan 2012, ss.402-403, (Özet Bildiri)
36. Şehirlerarası Yolcu Taşıyan Personelin Beslenme Durumları Alışkanlıkları ve Diyet Örüntülerinin Saptanması
VIII. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi Antalya, 03 Nisan 2012, (Özet Bildiri)
Kitaplar
9
1. Hastane Mutfaklarında Dezenfeksiyon ve Sterilizasyon Uygulamaları
Hastanelerde Beslenme Hizmetleri Yönetimi, Saniye Bilici, Editör, Nobel Tıp Kitapevi, Ankara, ss.315-332, 2023
2. Gıda Güvenliği Tehlikelerinin Kontrolü
Hastanelerde Beslenme Hizmetleri Yönetimi, Saniye Bilici, Editör, Nobel Tıp Kitapevi, Ankara, ss.333-351, 2023
5. OKULLARDA MENÜ PLANLAMA
TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ(TOPLU TÜKETİM YERLERİ) İÇİNULUSAL MENÜ PLANLAMA VE UYGULAMA REHBERİ, Prof. Dr. Yasemin BEYHAN, Prof. Dr. Saniye BİLİCİ, Doç. Dr. Mevlüde KIZIL, Editör, T.C Sağlık Bakanlığı Yayın No: 1184, Ankara, ss.75-100, 2020
6. Nörolojik Hastalıklarda Tıbbi Beslenme Tedavisi
Tıbbi Beslenme Tedavisinde Güncel Uygulamalar, Gamze Akbulut, Editör, Nobel Tıp Kitapevi, Ankara, ss.160-237, 2018
7. Psikiyatrik ve Mental Hastalıklarda Tıbbi Beslenme Tedavisi
Tıbbi Beslenme Tedavisinde Güncel Yaklaşımlar, Gamze Akbulut, Editör, Nobel Tıp Kitapevi, Ankara, ss.240-298, 2018
9. Beslenme ve Sağlığın Geliştirilmesi
Sağlığın Geliştirilmesi, Sultan Ayaz, Editör, Hedef CS, Ankara, ss.76-88, 2017
Metrikler
Yayın (WoS)
9
Yayın (Scopus)
7
Atıf (WoS)
68
H-İndeks (WoS)
4
Atıf (Scopus)
72
H-İndeks (Scopus)
4
Atıf (Scholar)
130
H-İndeks (Scholar)
7
Atıf (TrDizin)
3
H-İndeks (TrDizin)
1
Atıf (Sobiad)
24
H-İndeks (Sobiad)
1
Atıf (Diğer Toplam)
7
Proje
2