Desteklenen Projeler
-
2024 - Devam Ediyor YENİ İLAÇ AKTİF MADDESİ KEŞİF GELİŞTİRME VE BİYOLOJİK ETKİNLİKLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ ÜZERİNE ÇALIŞMALAR
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BANOĞLU E. (Yürütücü), TUĞCU DEMİRÖZ F. N., ÇALIŞKAN K., YILDIZ A., AKKOL E., BAYTAŞ S., et al.
-
2022 - 2023 Ankara ilinde tüketime sunulan bazı gıdalarda tetrasiklin antibiyotik kalıntılarının varlığının araştırılması
-
2022 - 2023 Bazı Kanatlı Etleri ve Tavuk Yumurtalarında Kinolon Kalıntılarının Araştırılması
-
2022 - 2023 Konserve balık çeşitlerinde bazı fiziksel-kimyasal özellikler ve histamin varlığının araştırılması
-
2018 - 2019 Ankara’da Tüketime Sunulan Bazı Sütler ve Peynirlerde Histamin DüzeylerininAraştırılması
-
2012 - 2014 Bebek Mamalarında Furfural Bileşiklerinin ve Aflatoksin M1 Varlığının Araştırılması
-
2012 - 2014 Et Ürünlerinde Monosodyum Glutamat Miktarlarının HPLC Metodu İle Araştırılması
-
2010 - 2011 Tavuk Etlerinde Kinolon Antibiyotik Kalıntı Miktarlarının ve Salmonella spp Varlığının Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Kaynak Onurdağ F. (Yürütücü), Abbasoğlu U., Öktem A., Er Demirhan B., Demirhan B., Özgen S.
-
2009 - 2011 Bazı Gıda Maddelerinde Aflatoksin B1 ve M1 Düzeylerinin Saptanması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Yentür G. (Yürütücü), Er Demirhan B., Demirhan B., Kaynak Onurdağ F.
-
2006 - 2008 Yumurta ve Yumurta Ürünlerinde Salmonella spp Varlığı ile Salmonella spp nin Buzdolabı ve Kaynatma Sıcaklıklarında Yaşam Süresinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Öktem A. (Yürütücü), Kaynak Onurdağ F., Er Demirhan B., Demirhan B.
-
2004 - 2006 Ankarada Satılan Damacana Pet Şişe Sularının ve Şebeke Sularının Escherichia coli ve Koliform Grubu Bakteriler Yönünden Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Yentür G. (Yürütücü), Uraz G., Şeker S., Er Demirhan B., Beyzi E.
-
2000 - 2002 Bazı Gıda Maddelerinde Aflatoksin Düzeylerinin Araştırılması