-
2024 - Devam Ediyor Organik ve Konvansiyonel Çiçek Ballarının Toplam Antioksidan Kapasite ve Bazı Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
-
2024 - 2025 YENİ İLAÇ AKTİF MADDESİ KEŞİF GELİŞTİRME VE BİYOLOJİK ETKİNLİKLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ ÜZERİNE ÇALIŞMALAR
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Güdümlü
BANOĞLU E. (Yürütücü), TUĞCU DEMİRÖZ F. N., ÇALIŞKAN K., YILDIZ A., AKKOL E., BAYTAŞ S., et al.
-
2022 - 2023 Ankara ilinde tüketime sunulan bazı gıdalarda tetrasiklin antibiyotik kalıntılarının varlığının araştırılması
-
2022 - 2023 Bazı Kanatlı Etleri ve Tavuk Yumurtalarında Kinolon Kalıntılarının Araştırılması
-
2022 - 2023 Konserve balık çeşitlerinde bazı fiziksel-kimyasal özellikler ve histamin varlığının araştırılması
-
2018 - 2019 Ankara’da Tüketime Sunulan Bazı Sütler ve Peynirlerde Histamin DüzeylerininAraştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Er Demirhan B. (Yürütücü), Yılmaz M. İ.
-
2012 - 2014 Et Ürünlerinde Monosodyum Glutamat Miktarlarının HPLC Metodu İle Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Yentür G. (Yürütücü), Tamer U., Er Demirhan B., Demirhan B.
-
2012 - 2014 Bebek Mamalarında Furfural Bileşiklerinin ve Aflatoksin M1 Varlığının Araştırılması
-
2010 - 2011 Tavuk Etlerinde Kinolon Antibiyotik Kalıntı Miktarlarının ve Salmonella spp Varlığının Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Kaynak Onurdağ F. (Yürütücü), Abbasoğlu U., Öktem A., Er Demirhan B., Demirhan B., Özgen S.
-
2009 - 2011 Bazı Gıda Maddelerinde Aflatoksin B1 ve M1 Düzeylerinin Saptanması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Yentür G. (Yürütücü), Er Demirhan B., Demirhan B., Kaynak Onurdağ F.
-
2006 - 2008 Yumurta ve Yumurta Ürünlerinde Salmonella spp Varlığı ile Salmonella spp nin Buzdolabı ve Kaynatma Sıcaklıklarında Yaşam Süresinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Öktem A. (Yürütücü), Kaynak Onurdağ F., Er Demirhan B., Demirhan B.
-
2004 - 2006 Ankarada Satılan Damacana Pet Şişe Sularının ve Şebeke Sularının Escherichia coli ve Koliform Grubu Bakteriler Yönünden Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Yentür G. (Yürütücü), Uraz G., Şeker S., Er Demirhan B., Beyzi E.
-
2000 - 2002 Bazı Gıda Maddelerinde Aflatoksin Düzeylerinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Yentür G. (Yürütücü), Öktem A., Er Demirhan B.