Yayınlar & Eserler

Makaleler 49
Tümü (49)
SCI-E, SSCI, AHCI (25)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (31)
ESCI (6)
Scopus (32)
TRDizin (14)
Diğer Yayınlar (7)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 84

1. Organic and Conventional Honey: Phenolic Content and Antioxidant Capacity

8th International Congress on Agriculture, Environment and Health (ICAEH), Aydın, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2025, ss.170, (Özet Bildiri)

2. Capers and Health

8th International Congress on Agriculture, Environment and Health (ICAEH) , Aydın, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2025, ss.185, (Özet Bildiri)

3. Composition of Iced Tea Beverages and Health

8th International Congress on Agriculture, Environment and Health (ICAEH), Aydın, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2025, ss.184, (Özet Bildiri)

4. Effects of Vacuum Packaging and Avocado Oil Treatment on The Quality Attributes of Chicken Meat

8th International Congress on Agriculture, Environment and Health (ICAEH), Aydın, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2025, ss.175, (Özet Bildiri)

5. Approaches to Fortification of Plant-Based Beverages

8th International Congress on Agriculture, Environment and Health (ICAEH), Aydın, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2025, ss.173, (Özet Bildiri)

6. Nutritional Quality, Health Effects and Safety of Microgreens

3rd International Congress on Food Researches, Sivas, Türkiye, 16 - 18 Ekim 2024, ss.154, (Özet Bildiri)

7. An Overview of Plant-Based Beverages

3rd International Congress on Food Researches, Sivas, Türkiye, 16 - 18 Ekim 2024, ss.1, (Özet Bildiri)

8. The Effect of Turmeric and Vacuum Packaging on Some Quality Criteria in Chicken Meats

7 th International Agriculture, Environment and Health Congress, Bursa, Türkiye, 30 Mayıs - 01 Haziran 2024, ss.311, (Özet Bildiri)

10. Overview of the Safety of Organic Animal-Based Foods

7 th International Agriculture, Environment and Health Congress, Bursa, Türkiye, 30 Mayıs - 01 Temmuz 2024, ss.309, (Özet Bildiri)

11. Investigation of the Presence of Histamine and Some Physical Chemical Properties in Various Canned Fish

6 th International Agriculture, Environment and Health Congress, Aydın, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2023, ss.161, (Özet Bildiri)

12. Determination of Multi-Mycotoxins Contents of Some Spices by LC-MS/MS

6 th International Agriculture, Environment and Health Congress, Aydın, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2023, ss.102, (Özet Bildiri)

13. Investigation of Quinolone Residues and Total Aerob Mesophilic Bacteria Counts in Some Poultry Meat and Chicken Eggs

6 th International Agriculture, Environment and Health Congress, Aydın, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2023, ss.162, (Özet Bildiri)

14. Investigation of the Presence of Tetracycline Antibiotic Residues and Total Aerob Mesophilic Bacteria in Some Foods Consumed in Ankara

6th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2023), Ankara, Türkiye, 11 - 13 Ekim 2023, ss.43, (Özet Bildiri)

15. Sustainable Food Alternatives

6th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2023), Ankara, Türkiye, 11 - 13 Ekim 2023, ss.1483, (Özet Bildiri)

16. Investigation of Antibiotic Residues in Flower Honey by LC-MS/MS method

5th International Agriculture, Environment and Health Congress, Aydın, Türkiye, 17 - 19 Şubat 2022, (Özet Bildiri)

17. Some Quality Characteristics of Honey

5th International Agriculture, Environment and Health Congress, Aydın, Türkiye, 17 - 19 Şubat 2022, (Özet Bildiri)

18. Investigation of Lupine Presence in Some Food Products

5th International Agriculture, Environment and Health Congress, Aydın, Türkiye, 17 - 19 Şubat 2022, (Özet Bildiri)

19. An Overview of Some Allergenic Foods

5th International Agriculture, Environment and Health Congress, Aydın, Türkiye, 17 - 19 Şubat 2022, (Özet Bildiri)

20. Use of Essential Oils in Food Marination

II. International Congress of the Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology (TURJAF 2021), Türkiye, 25 - 29 Ekim 2021, (Özet Bildiri)

21. The Investigation of Some Contaminants in Nut Butters and Chocolates

II. International Congress of the Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology (TURJAF 2021), Türkiye, 25 - 29 Ekim 2021, (Özet Bildiri)

22. Investigation of Some Contaminants in Baby Foods

3rd International Gazi Pharma Symposium Series, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2021, (Özet Bildiri)

23. EFFECTS OF TURMERIC ON QUALITY OF ANIMAL SOURCE FOODS

4th International Agriculture, Environment and Health Congress, Aydın, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2021, ss.40, (Özet Bildiri)

24. DETERMINATION OF CHANGES IN MICROBIAL QUALITY AND pH IN BEEF MEAT MARINATED WITH DIFFERENT OILS

4th International Agriculture, Environment and Health Congress, Aydın, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2021, ss.41, (Özet Bildiri)

25. HAYVANSAL GIDALARDA TETRASİKLİN GRUBU ANTİBİYOTİK KALINTILARININ VARLIĞININ DEĞERLENDİRİLMESİ

4th International Agriculture, Environment and Health Congress, Aydın, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2021, ss.34, (Özet Bildiri)

26. HAYVANSAL GIDALARDA KİNOLON GRUBU ANTİBİYOTİK KALINTILARI

4th International Agriculture, Environment and Health Congress, Aydın, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2021, ss.38, (Özet Bildiri)

27. KONSERVE BALIKLARDAKİ BAZI KONTAMİNANTLAR VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ

4th International Agriculture, Environment and Health Congress, Aydın, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2021, ss.37, (Özet Bildiri)

28. GIDALARDA TETRASİKLİN GRUBU ANTİBİYOTİK KALINTILARININ TESPİTİNDE KULLANILAN ANALİTİK YÖNTEMLER

4th International Agriculture, Environment and Health Congress, Aydın, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2021, ss.33, (Özet Bildiri)

29. DETERMINATION OF MICROBIAL QUALITY AND pH CHANGES IN BEEF MEAT MARINATED WITH AGAVE

4th International Agriculture, Environment and Health Congress, Aydın, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2021, ss.42, (Özet Bildiri)

30. EFFECT OF AVOCADO OIL ON SOME QUALITY CRITERIA IN CHICKEN THIGH AND BREAST MEAT

4th International Agriculture, Environment and Health Congress, Aydın, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2021, ss.43, (Özet Bildiri)

31. KONSERVE BALIKLARDA HİSTAMİN VARLIĞI

4th International Agriculture, Environment and Health Congress, Aydın, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2021, ss.36, (Özet Bildiri)

32. PROPOLİS VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ

4th International Agriculture, Environment and Health Congress, Aydın, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2021, ss.39, (Özet Bildiri)

33. Gıdalarda Tetrasiklin Grubu Antibiyotik Kalıntılarının Tespitinde Kullanılan Analitik Yöntemler

4th International Agriculture, Environment and Health Congress, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2021, (Özet Bildiri)

34. Üzüm Çekirdeği Ekstraktının Et Ürünlerinde Kullanımı

3rd International Congress on Agriculture, Environment and Health (ICAEH), 12 - 14 Kasım 2020, (Özet Bildiri)

35. Sığır Etlerinde Farklı Tuz Konsantrasyonlarındaki Marinasyonun Mikrobiyolojik Kalite Üzerine Etkisi

3rd International Congress on Agriculture, Environment and Health (ICAEH), 12 - 14 Kasım 2020, (Özet Bildiri)

36. Copper Nanoclusters as A Fluorescence Turn Off Sensor for the Quantitative Determination of Ponceau 4R

3rd International Congress on Agriculture, Environment and Health (ICAEH), 12 - 14 Kasım 2020, (Özet Bildiri)

37. Sentetik Gıda Boyalarının Analizinde Kullanılan Yöntemler

3rd International Congress on Agriculture, Environment and Health (ICAEH), 12 - 14 Kasım 2020, (Özet Bildiri)

38. Gıdalarda Kullanılan Bazı Doğal Antimikrobiyaller

3rd International Congress on Agriculture, Environment and Health (ICAEH), 12 - 14 Kasım 2020, (Özet Bildiri)

40. Lupin: Food Allergen

5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition,Healthy Life Sport, 2 - 06 Ekim 2019, (Özet Bildiri)

41. Aspartame as an Artificial Sweeteners

5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition,Healthy Life Sport, 2 - 06 Ekim 2019, (Özet Bildiri)

42. Investigation of Histamine Levels in Some Milk and Cheeses Consumed in Ankara, Turkey

5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition,Healthy Life Sport, 2 - 06 Ekim 2019, (Özet Bildiri)

43. Gıdalarda melamin kontaminasyonu

International Eurasian Conference on Science, Engineering and Technology (EurasianSciEnTech 2018), 22 - 23 Kasım 2018, (Özet Bildiri)

44. Evaluation of Histamine Presence in Foods

International Eurasian Conference onScience, Engineering and Technology(EurasianSciEnTech 2018), 22 - 23 Kasım 2018, (Özet Bildiri)

45. Fermente Gıdalarda Biyojen Aminlere Genel Bir Bakış

International Eurasian Conference onScience, Engineering and Technology(EurasianSciEnTech 2018), 22 - 23 Kasım 2018, (Özet Bildiri)

46. Hayvansal Gıdalarda Antibiyotik Kalıntıları ve İnsan Sağlığı

5. Ulusal Tarım Kongresi, Türkiye, 6 - 08 Eylül 2018, (Özet Bildiri)

52. RAPID DETECTION OF ACRYLAMIDE IN FOOD USING MN-DOPED ZNS QUANTUM DOTS AS A ROOM

2nd International Gazi Symposium Series, Ankara, Türkiye, 11 - 13 Ekim 2017, ss.369, (Özet Bildiri)

63. Gıdalarda Tartrazinin Gıda Katkı Maddesi Olarak Kullanımı

5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, (Özet Bildiri)

65. Gıdalarda Monosodyum Glutamat Kullanımı ve Sağlık Üzerine Etkileri

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, (Özet Bildiri)

70. Gıda Katkı Maddesi olarak Ponceau 4R

4. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 13 - 16 Ekim 2011, (Tam Metin Bildiri)

72. Determination of Aflatoxin M1 Level in Milk and White Cheese Consumed in Ankara Region, Turkey

1st International Congress on Food Technology, Antalya/Turkey,2010, 3 - 06 Kasım 2010, (Özet Bildiri)

75. Ankara Piyasasından Sağlanan Çikolata Örneklerinde Bazı Kalite Kriterlerinin Araştırılması

3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009, (Tam Metin Bildiri)

77. The Investigation of Synthetic Colours in Some Foodstuffs Sold in Ankara Turkey

2nd International Congress on Food and Nutrition, 24 - 26 Ekim 2007, (Özet Bildiri)

79. Ankara Bölgesinden Sağlanan İçme Sularında E coli ve Koliform Bakterilerin Araştırılması

2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı), Türkiye, 18 - 20 Eylül 2006, (Tam Metin Bildiri)

80. Ankara bölgesinden sağlanan içme sularında E coli ve koliform bakterilerin araştırılması

İkinci Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2006, (Tam Metin Bildiri)

81. Akdeniz ve Karadeniz den Sağlanan Bazı Balık Türlerinde Ağır Metallerin Araştırılması

1. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2004, (Tam Metin Bildiri)

82. Ankara Piyasasından Sağlanan Çikolatalarda Teobromin ve Yağsız Kakao Kitlesi Miktarlarının Araştırılması

1. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2004, (Tam Metin Bildiri)

83. Determination of Aflatoxin Levels in Some Foodstuffs using HPLC Method

7th International Syposium on Pharmaceutical Sciences, 24 - 27 Haziran 2003, (Özet Bildiri)

84. Studies on Yersinia enterocolitica in White Cheese Consumed in Karabük Region Turkey

7th International Syposium on Pharmaceutical Sciences, 24 - 27 Haziran 2003, (Özet Bildiri)
Kitaplar 4

1. Lizin türevi alkaloidler: Piperidin alkaloidleri, kinolizidin alkaloidleri, indolizidin alkaloidleri

Gıda Alkaloidleri ve Halk Sağlığı Açısından Önemleri, KÜPLÜLÜ ÖZLEM, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.12-17, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

2. An Overview of Turmeric: Properties, Chemical Composition, Health Effects and Uses in Foods

Overview on Horticulture, ÇIĞ, ARZU, Editör, İKSAD Publishing House, ss.373-397, 2021

3. Mango, Mangiferin and Health

Overview on Horticulture, ÇIĞ, ARZU, Editör, İKSAD Publishing House, ss.65-82, 2021

4. Overview of Green Sample Preparation Techniques in Food Analysis

Ideas and Applications Toward Sample Preparation for Food and Beverage Analysis, Mark T. Stauffer, Editör, Intechopen, London, ss.1-23, 2017
Metrikler

Yayın

138

Yayın (WoS)

31

Yayın (Scopus)

32

Atıf (WoS)

405

H-İndeks (WoS)

13

Atıf (Scopus)

446

H-İndeks (Scopus)

14

Atıf (Scholar)

66

H-İndeks (Scholar)

4

Atıf (TrDizin)

7

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Sobiad)

67

H-İndeks (Sobiad)

4

Atıf (Diğer Toplam)

30

Toplam Atıf Sayısı

509

Proje

14

Tez Danışmanlığı

6

Açık Erişim

15
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları