-
2022 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2017 - 2022 Doç. Dr.
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2005 - 2017 Uzman
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2002 - 2005 Araştırma Görevlisi
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2023 - Devam Ediyor Fakülte Öz Değerlendirme Komitesi Koordinatörü
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2023 - Devam Ediyor Fakülte Risk Çalışma Ekibi Üyesi
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2020 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2020 - Devam Ediyor Besin Analizleri ve Beslenme Bilim Dalı Başkanı
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2022 - 2025 Bölüm Başkan Yardımcısı
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
Yüksek Lisans
Su Hijyeni ve Analiz Yöntemleri
Gıda Katkı Maddeleri
Gıda Kimyası
Analitik Gıda Kalite Kontrolü
Tez Hazırlık Dersi
Mikrobiyel ve Kimyasal Kaynaklı Gıda Kontaminasyonu
Gıda Hijyeni
Besin Analizlerinde Araştırma Teknikleri
Besin Analizlerinde Araştırma Teknikleri ve Yayın Etiği Dersi
-
Lisans
Prebiyotikler ve Probiyotikler
Mezuniyet Projesi 2 Teorik Dersi
Besin Analizleri Teorik
Gıda Katkı Maddeleri (Seçmeli) Teorik
Mezuniyet Projesi I
Besin Analizleri Uygulama
Mezuniyet Projesi Uygulama II
Mezuniyet Projesi 2 Uygulama Dersi
Araştırma Projesi-II Teorik
Araştırma Projesi-II Uygulama
Araştırma Projesi-I Uygulama
Araştırma Projesi-I Teorik
-
Tavuk etlerinde zerdeçal ve vakum ambalajlamanın bazı kalite kriterleri üzerine etkisi
Er Demirhan B. (Danışman)
H.YILDIZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
Konserve balık çeşitlerinde bazı fiziksel-kimyasal özellikler ve histamin varlığının araştırılması
Er Demirhan B. (Danışman)
-
Bazı kanatlı etleri ve tavuk yumurtalarında kinolon kalıntılarının araştırılması
Er Demirhan B. (Danışman)
-
Ankara ilinde tüketime sunulan bazı gıdalarda tetrasiklin antibiyotik kalıntılarının varlığının araştırılması
Er Demirhan B. (Danışman)
-
Bazı gıda ürünlerinde lupin varlığının araştırılması
Er Demirhan B. (Danışman)
N.GÜNAY(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Ankara'da tüketime sunulan bazı sütler ve peynirlerde histamin düzeylerinin araştırılması
Er Demirhan B. (Danışman)