-
2024 - Continues Farklı Bitkisel Kaynaklar ile Zenginleştirilmiş Ekmeklerde Bazı Kalite Özellikleri ve İn Vitro Sindirim Modelinin Değerlendirilmesi
-
2022 - 2024 Ankara İlinde Tüketime Sunulan Bazı Hayvansal Gıdalarda Sülfonamid Antibiyotik Kalıntılarının ve Mikrobiyolojik Kontaminasyon Düzeyinin Araştırılması
-
2012 - 2014 Et Ürünlerinde Monosodyum Glutamat Miktarlarının HPLC Metodu İle Araştırılması
Project Supported by Higher Education Institutions
Yentür G. (Executive), Tamer U., Er Demirhan B., Demirhan B.
-
2012 - 2014 Bebek Mamalarında Furfural Bileşiklerinin ve Aflatoksin M1 Varlığının Araştırılması
-
2009 - 2012 Oksijen Tutucular Kullanılarak Modifiye Atmosferde Paketlenen Tavuk Etlerinde Kalite Değişimleri
-
2010 - 2011 Tavuk Etlerinde Kinolon Antibiyotik Kalıntı Miktarlarının ve Salmonella spp Varlığının Araştırılması
Project Supported by Higher Education Institutions
Kaynak Onurdağ F. (Executive), Abbasoğlu U., Öktem A., Er Demirhan B., Demirhan B., Özgen S.
-
2009 - 2011 Bazı Gıda Maddelerinde Aflatoksin B1 ve M1 Düzeylerinin Saptanması
Project Supported by Higher Education Institutions
Yentür G. (Executive), Er Demirhan B., Demirhan B., Kaynak Onurdağ F.
-
2006 - 2008 Yumurta ve Yumurta Ürünlerinde Salmonella spp Varlığı ile Salmonella spp nin Buzdolabı ve Kaynatma Sıcaklıklarında Yaşam Süresinin Araştırılması
Project Supported by Higher Education Institutions
Öktem A. (Executive), Kaynak Onurdağ F., Er Demirhan B., Demirhan B.