Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Türk mutfak kültüründe fermente ederek saklama

2nd International Eurasian Conference on Biological and ChemicalSciences (EurasianBioChem 2019), 28 - 29 Haziran 2019

Beden kütle indeksi ile konstipasyon gelişim riski arasındaki ilişkinin değerlendirilmesi

2nd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2019), 28 - 30 Haziran 2019

Dini İnançlarda Besin Yasaklarının Beslenme Alışkanlıkları Üzerindeki Rolü

Uluslararası İnsan Çalışmaları Kongresi, Ankara, Türkiye, 6 - 09 Aralık 2018, ss.489-492

Beslenme Alışkanlıkları Üzerine Oruç İbadetinin Etkileri

Uluslararası İnsan Çalışmaları Kongresi, Ankara, Türkiye, 6 - 09 Aralık 2018, ss.485-488

The Role of the Body Weight in the Renal Stone

World Congress on Nutrition and Obesity Prevention Source, 16 - 18 Kasım 2017

The Role of Vıtamın D Defıcıency in Obesity

World Congress on Nutrition and Obesity Prevention Source, 16 - 18 Kasım 2017 Sürdürülebilir Kalkınma

Diyetsel Biyoaktif Bileşiklerin Hİston Asetilasyonu Üzerine Etkisi.

Adnan Menderes Üniversitesi 1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017

Böbrek Taşı Oluşumunda Kafein Alımının Rolü.

Adnan Menderes. Üniversitesi 1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017

Böbrek Taşı Oluşumunda Sebze/Meyve Tüketiminin Rolü.

Adnan Menderes Üniversitesi 1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017

Nutrition Factor in Kidney Stone Formation: Cranberry Fruit.

I. Uluslararası Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Kongresi, 10 - 12 Mayıs 2017

Kitap & Kitap Bölümleri

Besinlerin Kurutularak Saklanmasına Güncel Bir Bakış

Sağlık Bilimleri Alanında Araştırmalar ve Değerlendirmeler -2019 / Haziran CİLT 2, Cem Evereklioğlu,Gülşen Goncagül,Cesarettin Dikmetaş, Editör, Gece Akademi, Ankara, ss.187-202, 2019

Dini İnançların Besin Alımı,Beslenme Alışkanlıkları ve Yapay Beslenme Uygulamaları Üzerindeki Etkileri

SAĞLIK BİLİMERİNDE AKADEMİK ÇALIŞMALAR, Zana DOLIĆANIN Kemal Fırat OĞUZ, Editör, Ivpe, Cetinje, ss.25-40, 2018

Metrikler

Yayın

34

Atıf (WoS)

208

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

308

H-İndeks (Scopus)

4

Proje

2

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları