Yayınlar & Eserler

Makaleler 14
Tümü (14)
SCI-E, SSCI, AHCI (11)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (11)
Scopus (11)
TRDizin (1)
Diğer Yayınlar (2)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 16

1. Türk mutfak kültüründe fermente ederek saklama

2nd International Eurasian Conference on Biological and ChemicalSciences (EurasianBioChem 2019), 28 - 29 Haziran 2019, (Tam Metin Bildiri)

2. Beden kütle indeksi ile konstipasyon gelişim riski arasındaki ilişkinin değerlendirilmesi

2nd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2019), 28 - 30 Haziran 2019, (Tam Metin Bildiri)

4. Dini İnançlarda Besin Yasaklarının Beslenme Alışkanlıkları Üzerindeki Rolü

Uluslararası İnsan Çalışmaları Kongresi, Ankara, Türkiye, 6 - 09 Aralık 2018, ss.489-492, (Tam Metin Bildiri)

5. Beslenme Alışkanlıkları Üzerine Oruç İbadetinin Etkileri

Uluslararası İnsan Çalışmaları Kongresi, Ankara, Türkiye, 6 - 09 Aralık 2018, ss.485-488, (Tam Metin Bildiri)

10. The Role of the Body Weight in the Renal Stone

World Congress on Nutrition and Obesity Prevention Source, 16 - 18 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

11. The Role of Vıtamın D Defıcıency in Obesity

World Congress on Nutrition and Obesity Prevention Source, 16 - 18 Kasım 2017, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

12. Diyetsel Biyoaktif Bileşiklerin Hİston Asetilasyonu Üzerine Etkisi.

Adnan Menderes Üniversitesi 1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017, (Özet Bildiri)

13. Böbrek Taşı Oluşumunda Kafein Alımının Rolü.

Adnan Menderes. Üniversitesi 1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017, (Özet Bildiri)

14. Böbrek Taşı Oluşumunda Sebze/Meyve Tüketiminin Rolü.

Adnan Menderes Üniversitesi 1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017, (Özet Bildiri)

15. Nutrition Factor in Kidney Stone Formation: Cranberry Fruit.

I. Uluslararası Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Kongresi, 10 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
Kitaplar 2

1. Besinlerin Kurutularak Saklanmasına Güncel Bir Bakış

Sağlık Bilimleri Alanında Araştırmalar ve Değerlendirmeler -2019 / Haziran CİLT 2, Cem Evereklioğlu,Gülşen Goncagül,Cesarettin Dikmetaş, Editör, Gece Akademi, Ankara, ss.187-202, 2019

2. Dini İnançların Besin Alımı,Beslenme Alışkanlıkları ve Yapay Beslenme Uygulamaları Üzerindeki Etkileri

SAĞLIK BİLİMERİNDE AKADEMİK ÇALIŞMALAR, Zana DOLIĆANIN Kemal Fırat OĞUZ, Editör, Ivpe, Cetinje, ss.25-40, 2018
Metrikler

Yayın

42

Yayın (WoS)

19

Yayın (Scopus)

17

Atıf (WoS)

579

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

633

H-İndeks (Scopus)

6

Atıf (Scholar)

732

H-İndeks (Scholar)

4

Atıf (Sobiad)

9

H-İndeks (Sobiad)

1

Proje

2

Açık Erişim

9
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları