Akademik Unvanlar
-
2022 - Devam Ediyor Prof.Dr.
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2017 - 2022 Doç.Dr.
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2005 - 2017 Uzman
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2002 - 2005 Araştırma Görevlisi
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
Yönetimsel Görevler
-
2023 - Devam Ediyor Program Akreditasyonu-Özdeğerlendirme Komisyonu Başkanı
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2023 - Devam Ediyor Fakülte Risk Çalışma Ekibi Üyesi
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2022 - Devam Ediyor Bölüm Başkan Yardımcısı
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2020 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Gazi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri Bölümü
Verdiği Dersler
-
Lisans Prebiyotikler ve Probiyotikler
-
Yüksek Lisans Su Hijyeni ve Analiz Yöntemleri
-
Yüksek Lisans Gıda Katkı Maddeleri
-
Yüksek Lisans Gıda Kimyası
-
Yüksek Lisans Analitik Gıda Kalite Kontrolü
-
Lisans Mezuniyet Projesi 2 Teorik Dersi
-
Lisans Besin Analizleri Teorik
-
Yüksek Lisans Tez Hazırlık Dersi
-
Lisans Gıda Katkı Maddeleri (Seçmeli) Teorik
-
Lisans Mezuniyet Projesi I
-
Lisans Besin Analizleri Uygulama
-
Lisans Mezuniyet Projesi Uygulama II
-
Lisans Mezuniyet Projesi 2 Uygulama Dersi
-
Yüksek Lisans Mikrobiyel ve Kimyasal Kaynaklı Gıda Kontaminasyonu
-
Yüksek Lisans Gıda Hijyeni
-
Yüksek Lisans Besin Analizlerinde Araştırma Teknikleri
-
Lisans Araştırma Projesi-II Teorik
-
Yüksek Lisans Besin Analizlerinde Araştırma Teknikleri ve Yayın Etiği Dersi
-
Lisans Araştırma Projesi-II Uygulama
-
Lisans Araştırma Projesi-I Uygulama
-
Lisans Araştırma Projesi-I Teorik
Yönetilen Tezler
-
KONSERVE BALIK ÇEŞİTLERİNDE BAZI FİZİKSEL-KİMYASAL ÖZELLİKLER VE HİSTAMİN VARLIĞININ ARAŞTIRILMASI
Er Demirhan B. (Danışman)
S.TUNÇ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Bazı Kanatlı Etleri ve Tavuk Yumurtalarında Kinolon Kalıntılarının Araştırılması
Er Demirhan B. (Danışman)
Z.SEVDE(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Ankara ilinde tüketime sunulan bazı gıdalarda tetrasiklin antibiyotik kalıntılarının varlığının araştırılması
Er Demirhan B. (Danışman)
Ö.BAŞTÜRK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Bazı gıda ürünlerinde lupin varlığının araştırılması
Er Demirhan B. (Danışman)
N.GÜNAY(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Ankara'da tüketime sunulan bazı sütler ve peynirlerde histamin düzeylerinin araştırılması
Er Demirhan B. (Danışman)