-
2022 - Continues Professor
Gazi University, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2017 - 2022 Associate Professor
Gazi University, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2005 - 2017 Expert
Gazi University, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2002 - 2005 Research Assistant
Gazi University, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2023 - Continues Fakülte Öz Değerlendirme Komitesi Koordinatörü
Gazi University, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2023 - Continues Fakülte Risk Çalışma Ekibi Üyesi
Gazi University, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2020 - Continues Head of Department
Gazi University, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2020 - Continues Besin Analizleri ve Beslenme Bilim Dalı Başkanı
Gazi University, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2022 - 2025 Deputy Head of Department
Gazi University, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
Postgraduate
Su Hijyeni ve Analiz Yöntemleri
Gıda Katkı Maddeleri
Gıda Kimyası
Analitik Gıda Kalite Kontrolü
Tez Hazırlık Dersi
Mikrobiyel ve Kimyasal Kaynaklı Gıda Kontaminasyonu
Gıda Hijyeni
Besin Analizlerinde Araştırma Teknikleri
Besin Analizlerinde Araştırma Teknikleri ve Yayın Etiği Dersi
-
Undergraduate
Prebiyotikler ve Probiyotikler
Mezuniyet Projesi 2 Teorik Dersi
Besin Analizleri Teorik
Gıda Katkı Maddeleri (Seçmeli) Teorik
Mezuniyet Projesi I
Besin Analizleri Uygulama
Mezuniyet Projesi Uygulama II
Mezuniyet Projesi 2 Uygulama Dersi
Araştırma Projesi-II Teorik
Araştırma Projesi-II Uygulama
Araştırma Projesi-I Uygulama
Araştırma Projesi-I Teorik
-
The effect of turmeric and vacuum packaging on some quality criteria in chicken meats
Er Demirhan B. (Consultant)
-
Investigation of the presence of histamine and some physical-chemical properties in various canned fish
Er Demirhan B. (Consultant)
-
Investigation of quinolone residues in some poultry meat and chicken eggs
Er Demirhan B. (Consultant)
-
Investıgatıon of the presence of tetracycline antibiotic residues in some foods consumed in Ankara
Er Demirhan B. (Consultant)
-
Bazı gıda ürünlerinde lupin varlığının araştırılması
Er Demirhan B. (Consultant)
N.GÜNAY(Student), Postgraduate, 2022 -
Investıgatıon Of Hıstamıne Levels In Some Mılk And Cheeses Consumed In Ankara
Er Demirhan B. (Consultant)