Publications & Works

Published journal articles indexed by SCI, SSCI, and AHCI

Articles Published in Other Journals

Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings

INVESTIGATION OF COLLAGEN TYPES AND INGREDIENT INFORMATION IN COLLAGEN SUPPLEMENTS

ISPEC 3rd INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICAL & HEALTH SCIENCES, İstanbul, Turkey, 24 December 2021

Üniversite Öğrencilerinin Beden Algısı ile Beden Kütle İndeksi Arasındaki İlişkinin Değerlendirilmesi

Uluslararası Gazi Sağlık Bilimleri Kongresi, Ankara, Turkey, 15 - 17 December 2021, pp.439-440 Creative Commons License Sustainable Development

Evaluation Of The Relationship Between Out Of Home Eating And Obesity In Adults

1.Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Multidisipliner Yaklaşımlar Kongresi, Ankara, Turkey, 25 November 2021

The Role of Vitamin D in Depression

the 24th European Congress on Obesity, Porto, Portugal, 17 - 20 May 2017

Relationship between vitamin D and cardiovascular diseases

the 24th European Congress on Obesity, Porto, Portugal, 17 - 20 May 2017 Sustainable Development

Comparison of Diet Quality According to Body Mass Index and Conicity Index in Adults

22nd European Congress on Obesity (ECO2015), Prag, Czech Republic, 6 - 09 May 2015, vol.8, pp.72

Yetişkin Bireylerin Farklı Sağlıklı Yeme İndekslerine Göre Diyet Kalitelerinin Karşılaştırılması

Uluslararası Katılımlı Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi, Turkey, 21 - 23 May 2015

Investigation of the Relationship Between Fat Percentage from Bioelectrical Impedance Analysis and Fat Percentage Calculated by Various Equations

The Power of Programming 2014, International Conference on Developmental Origins of Adiposity and Long-Term Health, Munich, Germany, 13 - 15 March 2014

Assessment of body fat percentage by using bioelectrical impedance analysis and its association with some anthropometric measurements

The Power of Programming 2014, International Conference on Developmental Origins of Adiposity and Long-Term Health, 13 - 14 March 2014

Books & Book Chapters

Temel Üretim Sistemleri

in: Toplu Beslenme Sistemleri, Saniye Bilici,Murat Baş, Editor, Hedef CS, Ankara, pp.56-70, 2021

BESİN İŞLEME VE TEKNOLOJİSİ

in: BESLENME İLE İLGİLİ MİTLER VE GERÇEKLER, AKBULUT GAMZE, Editor, Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, Ankara, pp.261-288, 2021

TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ PROSESLERİ / SÜREÇLERİ VE UYGULAMA ESASLARI

in: TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ (TOPLU TÜKETİM YERLERİ) İÇİN ULUSAL MENÜ PLANLAMA VE UYGULAMA REHBERİ, Beyhan Yasemin, Bilici Saniye, Kızıl Mevlüde, Editor, T.C. Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Dairesi Başkanlığı, Ankara, pp.1-48, 2020

MICROBIOLOGICAL QUALITY ASSESSMENT OF HUNGARIAN GOULASH PREPARED WITH SOUS VIDE TECHNIQUE

in: ACADEMIC STUDIES IN HEALTH SCIENCES, Duran, Nizami, Editor, IVPE Yayınevi, Cetinje, pp.77-88, 2019

Bariatrik Ve Metabolik Cerrahide Tıbbi Beslenme Tedavisi-III

in: Tıbbi Beslenme Tedavisinde Güncel Uygulamalar, GAMZE AKBULUT, Editor, Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, Ankara, pp.116-159, 2018

Alkol ve Kafein Alımı ile İlaç Etkileşimleri

in: Besin-İlaç Etkileşimleri, Karabudak Efsun, Türker Perim, Editor, Türkiye Diyetisyenler Derneği, Ankara, pp.163-174, 2017