Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

THE STATUS OF MEETING THE NUTRITIONAL REQUIREMENTS OF THE MENUS OF THE DAY NURSERY: CASE OF ANKARA PROVINCE

4. INTERNATIONAL PALANDOKEN SCIENTIFIC STUDIES CONGRESS, Erzurum, Türkiye, 28 - 29 Nisan 2022

A Research On The Status Of Meeting The Ecommendations Of Turkiye Dietary Guidelines (Tuber) In Menus Planned For University Students

2. INTERNATIONAL MARMARA SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESS ISTANBUL, İstanbul, Türkiye, 19 - 20 Nisan 2022

INVESTIGATION OF COLLAGEN TYPES AND INGREDIENT INFORMATION IN COLLAGEN SUPPLEMENTS

ISPEC 3rd INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICAL & HEALTH SCIENCES, İstanbul, Türkiye, 24 Aralık 2021

Üniversite Öğrencilerinin Beden Algısı ile Beden Kütle İndeksi Arasındaki İlişkinin Değerlendirilmesi

Uluslararası Gazi Sağlık Bilimleri Kongresi, Ankara, Türkiye, 15 - 17 Aralık 2021, ss.439-440 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Evaluation Of The Relationship Between Out Of Home Eating And Obesity In Adults

1.Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Multidisipliner Yaklaşımlar Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 Kasım 2021

The Role of Vitamin D in Depression

the 24th European Congress on Obesity, Porto, Portekiz, 17 - 20 Mayıs 2017

Relationship between vitamin D and cardiovascular diseases

the 24th European Congress on Obesity, Porto, Portekiz, 17 - 20 Mayıs 2017 Sürdürülebilir Kalkınma

Comparison of Diet Quality According to Body Mass Index and Conicity Index in Adults

22nd European Congress on Obesity (ECO2015), Prag, Çek Cumhuriyeti, 6 - 09 Mayıs 2015, cilt.8, ss.72

Yetişkin Bireylerin Farklı Sağlıklı Yeme İndekslerine Göre Diyet Kalitelerinin Karşılaştırılması

Uluslararası Katılımlı Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2015

Sous Vide Üretim Tekniği ile Pişirilerek Soğutulmuş Et Yemeğinde Soğukta Depolama Sırasında Mikrobiyolojik Kalitenin Değerlendirilmesi

Uluslararası Katılımlı Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2015

Üniversite Öğrencilerinde Ev Dışı Tüketim ile Kilolu Obez Olma Durumu Arasındaki İlişkinin Değerlendirilmesi

Uluslararası Katılımlı Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2015

Yetişkin bireylerin farklı sağlıklı yeme indekslerine göre diyet kalitelerinin karşılaştırılması

Uluslararası Katılımlı Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi-2015, Bilecik, Türkiye, 20 - 23 Mayıs 2015

Üniversite öğrencilerinde ev dışı tüketim ile kilolu/obez olma durumu arasındaki ilişkinin değerlendirilmesi

Uluslararası Katılımlı Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi-2015, Bilecik, Türkiye, 20 - 23 Mayıs 2015

Yetişkin bireylerde diyet kalitesinin Sağlıklı Yeme İndeksi (HEI-2010) ve ortalama yeterlilik oranı (MAR) kullanılarak değerlendirilmesi

Uluslararası Katılımlı Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi-2015, Bilecik, Türkiye, 20 - 23 Mayıs 2015

Investigation of the Relationship Between Fat Percentage from Bioelectrical Impedance Analysis and Fat Percentage Calculated by Various Equations

The Power of Programming 2014, International Conference on Developmental Origins of Adiposity and Long-Term Health, Munich, Almanya, 13 - 15 Mart 2014

Kitap & Kitap Bölümleri

Chapter 8. Metabolic Engineering of Lactic Acid Bacteria and Yeasts for the Production of Compounds with Industrial Applications

Sourdough Microbiota and Starter Cultures for Industry, Ceresino Elaine Berger, Ferreira da Rocha João Miguel, Juodeikiene Grazina, Schwenninger Susanne Miescher, Editör, Springer Nature Switzerland AG, ss.223-257, 2024

Crosstalk between Circadian Meal Timing System and Gut Microbiota

HEALTH SCIENCES IN A GLOBALIZING WORLD, Ayşe Ak, Berkan Balpetek, Editör, Duvar Publishing, İzmir, ss.61-87, 2023

Acil Durumlar ve Kriz Yönetimi

Hastanelerde Beslenme Hizmetleri Yönetimi, Bilici, Saniye, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, Ankara, ss.369-381, 2023

Gıdalarda Muhafaza ve Depolama Yöntemleri

Hastanelerde Beslenme Hizmetleri Yönetimi, Bilici, Saniye, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, Ankara, ss.241-260, 2023

Temel Üretim Sistemleri

Toplu Beslenme Sistemleri, Saniye Bilici,Murat Baş, Editör, Hedef CS, Ankara, ss.56-70, 2021

BESİN İŞLEME VE TEKNOLOJİSİ

BESLENME İLE İLGİLİ MİTLER VE GERÇEKLER, AKBULUT GAMZE, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, Ankara, ss.261-288, 2021

TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ PROSESLERİ / SÜREÇLERİ VE UYGULAMA ESASLARI

TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ (TOPLU TÜKETİM YERLERİ) İÇİN ULUSAL MENÜ PLANLAMA VE UYGULAMA REHBERİ, Beyhan Yasemin, Bilici Saniye, Kızıl Mevlüde, Editör, T.C. Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Dairesi Başkanlığı, Ankara, ss.1-48, 2020

MICROBIOLOGICAL QUALITY ASSESSMENT OF HUNGARIAN GOULASH PREPARED WITH SOUS VIDE TECHNIQUE

ACADEMIC STUDIES IN HEALTH SCIENCES, Duran, Nizami, Editör, IVPE Yayınevi, Cetinje, ss.77-88, 2019

Bariatrik Ve Metabolik Cerrahide Tıbbi Beslenme Tedavisi-III

Tıbbi Beslenme Tedavisinde Güncel Uygulamalar, GAMZE AKBULUT, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, Ankara, ss.116-159, 2018

Alkol ve Kafein Alımı ile İlaç Etkileşimleri

Besin-İlaç Etkileşimleri, Karabudak Efsun, Türker Perim, Editör, Türkiye Diyetisyenler Derneği, Ankara, ss.163-174, 2017

Metrikler

Yayın

97

Atıf (WoS)

96

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

126

H-İndeks (Scopus)

6

Atıf (Scholar)

219

H-İndeks (Scholar)

7

Atıf (TrDizin)

4

H-İndeks (TrDizin)

1

Proje

2

Açık Erişim

8
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları