Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Mutfak Çalışanlarının Pişirme Uygulamaları ve Davlumbaz Kullanımlarının Değerlendirilmesi

6. Uluslararası Ankara Multidisipliner Bilimsel Çalışmalar Kongresi, Ankara, Türkiye, 13 - 14 Ekim 2023

Mutfak Çalışanlarının Pişirme Dumanı Maruziyeti ve Besin Ögeleri Alımıyla İlişkisi

2. Uluslararası İzmir Sağlık ve Spor Bilimleri Kongresi, İzmir, Türkiye, 14 - 16 Ekim 2023

Mutfak Çalışanlarının Sürdürülebilir Beslenme ve Yeme Davranışlarının Belirlenmesi

2. ULUSLARARASI ÇANKAYA BİLİMSEL ÇALIŞMALAR KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 28 Eylül - 29 Ekim 2023, ss.69-78

Fonksiyonel Gıda Bileşeni Olarak Kolajen: Türkiye’den Örnekler

3rd INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICAL & HEALTH SCIENCES, Bingöl, Türkiye, 24 Aralık 2021

Üniversite Öğrencilerinin Besin Etiketi Okuma Alışkanlıklarının Değerlendirilmesi

I. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Multidisipliner Yaklaşımlar Kongresi, Erzurum, Türkiye, 25 - 27 Kasım 2021

Health risks related to cooking fume exposure among kitchen workers

Uluslararası Sağlık ve Çevre Kongresi, Adana, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2017 Sürdürülebilir Kalkınma

Prevention and control of Cronobacter sakazakii infections in infants

Uluslararası Sağlık ve Çevre Kongresi, Adana, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2017

The Role of Vitamin D in Depression

the 24th European Congress on Obesity, Porto, Portekiz, 17 - 20 Mayıs 2017

Relationship between vitamin D and cardiovascular diseases

the 24th European Congress on Obesity, Porto, Portekiz, 17 - 20 Mayıs 2017 Sürdürülebilir Kalkınma

Probiyotikler ve Sağlık Üzerine Etkileri

3. Bağırsak Mikrobiyotası ve Probiyotikler Kongresi, Ankara, Türkiye, 11 - 12 Mart 2016

Vardiyalı Çalışan Hemşirelerin Beslenme Durumunun Değerlendirilmesi

Uluslararası Katılımlı Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi, 21 - 23 Mayıs 2015

Investigation of the Relationship Between Fat Percentage from Bioelectrical Impedance Analysis and Fat Percentage Calculated by Various Equations

The Power of Programming 2014, International Conference on Developmental Origins of Adiposity and Long-Term Health, Munich, Almanya, 13 - 15 Mart 2014

Kitap & Kitap Bölümleri

Isıl İşlemle Oluşan Sağlık Riskleri

Hastanelerde Beslenme Hizmetleri Yönetimi, Bilici Saniye, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitabevleri Ltd. Şti., Ankara, ss.291-314, 2023

Ekipmanların Yönetimi ve Denetimi

Hastanelerde Beslenme Hizmetleri Yönetimi, Bilici Saniye, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitabevleri Ltd. Şti., Ankara, ss.159-177, 2023

2. GRUP SONUÇ RAPORU MUTFAK ALT YAPI VE DONANIM ÇALIŞMALARI

Afet Sonrası Acil Beslenme İhtiyaçları ve Koordinasyon Panel ve Çalıştayı: Sonuç Raporu, Rukiye YALAP, Editör, Kapadokya Üniversitesi Yayınları:65, ss.27-32, 2023

Mutfak ve Yemekhane Planlaması ve Yapılandırılması

Toplu Beslenme Sistemleri, Bilici Saniye, Baş Murat, Editör, Hedef CS Basın Yayın Müh. ve Dan. Hiz. Tic. A.Ş, Ankara, ss.140-166, 2021

BÖLÜM 6. HUZUREVLERİNDE MENÜ PLANLAMA

TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ(TOPLU TÜKETİM YERLERİ) İÇİNULUSAL MENÜ PLANLAMA VEUYGULAMA REHBERİ, beyhan yasemin,bilici saniye,kızıl mevlüde, Editör, Anıl reklam, matbaa,Sağlık Bakanlığı Yayın No: 1184, Ankara, ss.206-233, 2020

Metabolik stres durumlarında tıbbi beslenme tedavisi: sepsis, travma, ateşli silah yaralanmaları, cerrahi ve yanıklar

Tıbbi Beslenme Tedavisinde Güncel Uygulamalar, Gamze Akbulut, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitapevi, Ankara, ss.50-100, 2018

Metrikler

Yayın

57

Atıf (WoS)

254

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

312

H-İndeks (Scopus)

5

Proje

2

Açık Erişim

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları