Makaleler
29
Tümü (29)
SCI-E, SSCI, AHCI (15)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (15)
Scopus (22)
TRDizin (4)
Diğer Yayınlar (3)
1. Occurrence and characteristics of staphylococci and enterococci in retail fish used for human consumption in Turkey
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
, sa.28, ss.911-916, 2021 (Hakemli Dergi)
6. Biofilm protease and lipase properties and antibiotic resistance profiles of staphylococci isolated from various foods
African Journal of Microbiology Research
, cilt.7, sa.28, ss.3582-3588, 2013 (Hakemli Dergi)
8. Et Örneklerinden İzole Edilen Staphylococcus aureus ve koagülaz negatif Stafilokok ların Biyofilm Üretimi Ve DNaz Aktivitelerinin Belirlenmesi
Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi
, cilt.69, sa.3, ss.135-142, 2012 (Hakemli Dergi)
12. Protease and lipase activity of Staphylococcus aureus obtained from meat chicken and meatball samples
Gazi University Journal of Science
, cilt.23, sa.4, ss.381-384, 2010 (Scopus)
26. Süt ve Bazı Süt Ürünlerinde Staphylococcus aureus ların Bulunma Sıklığı Üzerine Bir Araştırma
Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.14, sa.2, ss.379-382, 2001 (Hakemli Dergi)
27. Ankarada Tüketime Sunulan Kremalı Pastaların Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması
Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.14, sa.1, ss.33-38, 2001 (Hakemli Dergi)
28. Ankarada tüketime sunulan kremalı pastaların mikrobiyolojik kalitenin araştırılması
Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.14, sa.1, ss.33-38, 2001 (Hakemli Dergi)
29. Research on the Microbiological Quality of the Pasteurized Milk Presenting to the Consumption on Ankara
Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi
, cilt.57, sa.3, ss.171-176, 2000 (Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
10
2. Çiğ ve pişmiş gıdalardan izole edilen patojen bakterilerin bazı fiziksel ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi
5 th.Natural Nutrition Healthy Life and Sport, 2 - 06 Ekim 2019, cilt.1, ss.982-989, (Tam Metin Bildiri)
3. Çiğ ve Pişmiş Gıdalardan İzole Edilen Patojen Bakterilerin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
5th International Eurasian Congress on ’xxNatural Nutrition, Healthy LifeSport’xx, 2 - 06 Ekim 2019, (Tam Metin Bildiri)
4. Slime and biofilm formation and antibiotic resiatance of Lactobacillus spp. isolates isolated from raw milk and cheese samples
3 rd Innovative approaches in scientific studies, 19 - 21 Nisan 2019, ss.634-639, (Tam Metin Bildiri)
5. Tavuk döner örneklerinden Bacillus spp. izolasyonu ve proteaz, lipaz, amilaz ve hemoliz aktivitelerinin incelenmesi
6th international congress on mathematics, engineering, natural and medical sciences, 8 - 10 Mart 2019, ss.601-607, (Tam Metin Bildiri)
6. Hazır köfte örneklerinden Bacillus spp. izolasyonu ve ekstrasellüler enzim aktivitelerinin belirlenmesi
6th international congress on mathematics, engineering and natural sciences, 8 - 10 Mart 2019, ss.608-614, (Tam Metin Bildiri)
7. Tavuk Döner Örneklerinden Bacillus spp. İzolasyonu ve Proteaz, Lipaz, Amilaz ve Hemoliz Enzim Aktivitelerinin İncelenmesi
EJONS VI. Uluslararası Matematik, Mühendislik,Fen ve Sağlık Bilimleri Kongresi, Adana, Türkiye, 8 - 10 Mart 2019, (Tam Metin Bildiri)
8. Hayvansal Gıdalardan İzole Edilen Stafilokokların Çoklu Antibiyotik Dirençlilikleri.
13. Antimikrobik Kemoterapi Günleri, Türkiye, 6 - 08 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
9. Antibiotic Resistance of Escherichia coli Staphylococcus aureus and Bacillus cereus Isolated from Raw Milk and Dairy Products in Ankara Turkey
1. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, (Özet Bildiri)
10. Occurrence and Antibiotic Resistance of Extended Spectrum Beta Lactamase Producing Escherichia coli and Klebsiella spp Isolated from foods of animal origin
1.Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, (Özet Bildiri)
Kitaplar
2
Ansiklopedide Bölümler
1
1. Encyclopedia of Food Microbiology
Elsevier, ss.383-388, 2014
