Articles
29
All (29)
SCI-E, SSCI, AHCI (15)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (15)
Scopus (20)
TRDizin (4)
Other Publications (3)
1. Occurrence and characteristics of staphylococci and enterococci in retail fish used for human consumption in Turkey
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
, no.28, pp.911-916, 2021 (Peer-Reviewed Journal)
5. Prevalence and antibiotic resistance of extended spectrum beta lactamase ESBL producing Escherichia coli and Klebsiella species isolated from foods of animal origin in Turkey
African Journal of Microbiology Research
, vol.7, no.31, pp.4059-4064, 2013 (Peer-Reviewed Journal)
6. Biofilm protease and lipase properties and antibiotic resistance profiles of staphylococci isolated from various foods
African Journal of Microbiology Research
, vol.7, no.28, pp.3582-3588, 2013 (Peer-Reviewed Journal)
8. Et Örneklerinden İzole Edilen Staphylococcus aureus ve koagülaz negatif Stafilokok ların Biyofilm Üretimi Ve DNaz Aktivitelerinin Belirlenmesi
Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi
, vol.69, no.3, pp.135-142, 2012 (Peer-Reviewed Journal)
12. Protease and lipase activity of Staphylococcus aureus obtained from meat chicken and meatball samples
Gazi University Journal of Science
, vol.23, no.4, pp.381-384, 2010 (Scopus)
26. Süt ve Bazı Süt Ürünlerinde Staphylococcus aureus ların Bulunma Sıklığı Üzerine Bir Araştırma
Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, vol.14, no.2, pp.379-382, 2001 (Peer-Reviewed Journal)
27. Ankarada Tüketime Sunulan Kremalı Pastaların Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması
Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, vol.14, no.1, pp.33-38, 2001 (Peer-Reviewed Journal)
28. Ankarada tüketime sunulan kremalı pastaların mikrobiyolojik kalitenin araştırılması
Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, vol.14, no.1, pp.33-38, 2001 (Peer-Reviewed Journal)
29. Research on the Microbiological Quality of the Pasteurized Milk Presenting to the Consumption on Ankara
Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi
, vol.57, no.3, pp.171-176, 2000 (Scopus)
Papers Presented at Peer-Reviewed Scientific Conferences
10
2. Çiğ ve pişmiş gıdalardan izole edilen patojen bakterilerin bazı fiziksel ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi
5 th.Natural Nutrition Healthy Life and Sport, 2 - 06 October 2019, vol.1, pp.982-989, (Full Text)
3. Çiğ ve Pişmiş Gıdalardan İzole Edilen Patojen Bakterilerin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
5th International Eurasian Congress on ’xxNatural Nutrition, Healthy LifeSport’xx, 2 - 06 October 2019, (Full Text)
4. Slime and biofilm formation and antibiotic resiatance of Lactobacillus spp. isolates isolated from raw milk and cheese samples
3 rd Innovative approaches in scientific studies, 19 - 21 April 2019, pp.634-639, (Full Text)
5. Tavuk döner örneklerinden Bacillus spp. izolasyonu ve proteaz, lipaz, amilaz ve hemoliz aktivitelerinin incelenmesi
6th international congress on mathematics, engineering, natural and medical sciences, 8 - 10 March 2019, pp.601-607, (Full Text)
6. Hazır köfte örneklerinden Bacillus spp. izolasyonu ve ekstrasellüler enzim aktivitelerinin belirlenmesi
6th international congress on mathematics, engineering and natural sciences, 8 - 10 March 2019, pp.608-614, (Full Text)
7. Tavuk Döner Örneklerinden Bacillus spp. İzolasyonu ve Proteaz, Lipaz, Amilaz ve Hemoliz Enzim Aktivitelerinin İncelenmesi
EJONS VI. Uluslararası Matematik, Mühendislik,Fen ve Sağlık Bilimleri Kongresi, Adana, Turkey, 8 - 10 March 2019, (Full Text)
8. Hayvansal Gıdalardan İzole Edilen Stafilokokların Çoklu Antibiyotik Dirençlilikleri.
13. Antimikrobik Kemoterapi Günleri, Turkey, 6 - 08 April 2018, (Summary Text)
9. Antibiotic Resistance of Escherichia coli Staphylococcus aureus and Bacillus cereus Isolated from Raw Milk and Dairy Products in Ankara Turkey
1. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Turkey, 21 - 23 April 2016, (Summary Text)
10. Occurrence and Antibiotic Resistance of Extended Spectrum Beta Lactamase Producing Escherichia coli and Klebsiella spp Isolated from foods of animal origin
1.Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Turkey, 21 - 23 April 2016, (Summary Text)
Books
2
Episodes in the Encyclopedia
1
1. Encyclopedia of Food Microbiology
Elsevier, pp.383-388, 2014
