Akademik Unvanlar
-
2015 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Gazi Üniversitesi, Fen Fakültesi, Biyoloji Bölümü
-
2008 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Gazi Üniversitesi, Fen Fakültesi, Biyoloji Bölümü
-
1999 - 2008 Yrd. Doç. Dr.
Gazi Üniversitesi, Fen Fakültesi, Biyoloji Bölümü
-
1987 - 1996 Araştırma Görevlisi
Gazi Üniversitesi, Fen Fakültesi, Biyoloji Bölümü
Akademi Dışı Deneyim
-
1987 - Devam Ediyor ÖĞRETİM ÜYESİ
GAZİ ÜNİVERSİTESİ
Yönetilen Tezler
-
Çiğ ve pişmiş gıdalardan izole edilen patojen bakterilerin bazı fiziksel ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi
GÜNDOĞAN BAKIRCI N. (Danışman)
S.COŞKUN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Süt Ve Süt Ürünlerinden İzole Edilen Gram-Pozitif Ve Gram-Negatif Bakterilerin Patojenite Kriterlerinin İncelenmesi
GÜNDOĞAN N. (Danışman)
-
Süt ve süt ürünlerinden izole edilen gram-pozitif ve gram-negatif bakterilerin patojenite kriterlerinin incelenmesi
GÜNDOĞAN BAKIRCI N. (Danışman)
M.KERA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Ankara'da tüketime sunulan et ve süt ürünlerinden izole edilen Pseudomonas türlerinin bazı virulans özelliklerinin araştırılması
GÜNDOĞAN BAKIRCI N. (Danışman)
-
Gıda Kaynaklı Lactobacıllus İzolatlarında Biyofilm Oluşumu Ve Antibiyotik Direncinin Araştırılması
GÜNDOĞAN N. (Danışman)
-
Tüketime hazır gıdalardan Bacillus tür'lerinin izolasyonu, biyokimyasal özellikleri ve enzim aktivitelerinin belirlenmesi
GÜNDOĞAN BAKIRCI N. (Danışman)
-
Gıda kaynaklı Lactobacillus izolatlarında biyofilm oluşumu ve antibiyotik direncinin araştırılması
GÜNDOĞAN BAKIRCI N. (Danışman)
D.AKÇAY(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Çeşitli kozmetik ürünlerin mikrobiyal kontaminasyon düzeylerinin belirlenmesi
GÜNDOĞAN BAKIRCI N. (Danışman)
-
Gıdalarda Stafilokal Enterotoksin Varlığının ve Antibiyotik Dirençliliğinin Araşatırılması
GÜNDOĞAN N. (Danışman)
-
Balıklardan izole edilen Enterococcus türlerinin bazı virulans, teknolojik özellikleri ve antibiyotik dirençliliklerinin araştırılması
GÜNDOĞAN BAKIRCI N. (Danışman)
-
Gıdalardan İzole Edilen Enterobacterıaceae Türlerinin Amino Asit Dekarboksilaz Aktivitesi Biyofilm Oluşumu Ve Antibiyotik Dirençliliklerinin Belirlenmesi
GÜNDOĞAN N. (Danışman)
-
Gıdalardan izole edilen enterobacterıaceae türlerinin amino asit dekarboksilaz aktivitesi, biyofilm oluşumu ve antibiyotik dirençliliklerinin belirlenmesi
GÜNDOĞAN BAKIRCI N. (Danışman)
E.SERHAT(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Gıdalarda stafilokokal enterotoksin varlığının ve antibiyotik dirençliliğinin araştırılması
GÜNDOĞAN BAKIRCI N. (Danışman)
T.CEBECİ(Öğrenci), Doktora, 2015 -
Balık örneklerinden izole edilen Staphylococcus'ların bazı virulans ve teknolojik özelliklerinin belirlenmesi
GÜNDOĞAN BAKIRCI N. (Danışman)
-
Ankara'da tüketime sunulan balıklardan izole edilen gram negatif bakterilerin virülens özellikleri ve antibiyotik dirençlilikleri
GÜNDOĞAN BAKIRCI N. (Danışman)
-
Klinik ve Gıda örneklerden izole edilen Enterococcus'ların virulans faktörleri ve antibiyotik dirençlilikleri
GÜNDOĞAN N. (Danışman)
-
Gıdalardan izole edilen enterobacteriaceae türlerinde genişletilmiş spektrumlu beta laktamaz üretimi ve antibiyotik dirençliliklerinin belirlenmesi
GÜNDOĞAN N. (Danışman)
-
Gıda ve klinik örneklerden izole edilen koagülaz pozitif ve koagülaz negatif stafilokokların bazı virulens özellikleri ve antibiyotik dirençliliklerinin karşılaştırılması
GÜNDOĞAN N. (Danışman)
-
Gıda örneklerinden izole edilen staphylococcus'larda biyofilm oluşumu ve antibiyotik dirençliliğinin araştırılması
GÜNDOĞAN N. (Danışman)
-
ETLERDEN İZOLE EDİEN KLEBSIELLA TÜRLERİNDE SİDEROFOR OLUŞUMU, SERUM DİRENCİ, HEMOLİTİK AKTİVİTE VE GENİŞLETİLMİŞ SPEKTRUMLU BETA LAKTAMAZ ÜRETİMİNİN BELİRLENMESİ
GÜNDOĞAN N. (Danışman)
-
KIRMIZI ET VE TAVUK ETLERİNDEN İZOLE EDİLEN PATOJEN MİKROORGANİZMALAR ÜZERİNE MİKRODALGANIN ETKİSİ
GÜNDOĞAN N. (Danışman)