-
2015 - Present Professor
Gazi University, Fen Fakültesi, Biyoloji Bölümü
-
2008 - Present Associate Professor
Gazi University, Fen Fakültesi, Biyoloji Bölümü
-
1999 - 2008 Assistant Professor
Gazi University, Fen Fakültesi, Biyoloji Bölümü
-
1987 - 1996 Research Assistant
Gazi University, Fen Fakültesi, Biyoloji Bölümü
-
1987 - Present ÖĞRETİM ÜYESİ
GAZİ ÜNİVERSİTESİ, ÖĞRETİM ÜYESİ
-
Çiğ ve pişmiş gıdalardan izole edilen patojen bakterilerin bazı fiziksel ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi
GÜNDOĞAN BAKIRCI N. (Consultant)
S.COŞKUN(Student), Postgraduate, 2020 -
Pathogenıcıty Crıters Of Gram Pozıtıve And Gram Negatıve Bacterıa Isolated From Mılk And Daıry Productıons
GÜNDOĞAN N. (Consultant)
-
Süt ve süt ürünlerinden izole edilen gram-pozitif ve gram-negatif bakterilerin patojenite kriterlerinin incelenmesi
GÜNDOĞAN BAKIRCI N. (Consultant)
M.KERA(Student), Postgraduate, 2019 -
The Investıgatıon Of Some Vırulence Propertıes Of Pseudomonas Specıes Isolated From Meat And Daıry Products Consumed In Ankara
GÜNDOĞAN BAKIRCI N. (Consultant)
-
Investıgatıon Of Bıofılm Formatıon And Antıbıotıc Resıstance In Food-Borne Lactobacıllus Isolates
GÜNDOĞAN N. (Consultant)
-
Determınatıon Of Bıochemıcal Propertıes And Enzyme Acıvıty Of Bacillus Specıes Isolated From Ready To Eat Food Samples
GÜNDOĞAN BAKIRCI N. (Consultant)
-
Gıda kaynaklı Lactobacillus izolatlarında biyofilm oluşumu ve antibiyotik direncinin araştırılması
GÜNDOĞAN BAKIRCI N. (Consultant)
D.AKÇAY(Student), Postgraduate, 2019 -
Determınatıon Of Mıcrobıal Contamınatıon Level Of Varıous Cosmetıc Products
GÜNDOĞAN BAKIRCI N. (Consultant)
-
INVESTIGATION OF STAPHYLOCOCCAL ENTEROTOXIN AND ANTIBIOTIC RESISTANCE IN FOODS
GÜNDOĞAN N. (Consultant)
-
Virulence Properties And Antibiotic Resistance And Technological Features Of Enterococcus Isolated From Fish Investigation
GÜNDOĞAN BAKIRCI N. (Consultant)
-
Determining Amino Acid Decarboxylase Activity Bıofilm Formation And The Antibiotic Resistance In The Enterobacteriaceae Isolates From Foods
GÜNDOĞAN N. (Consultant)
-
Gıdalardan izole edilen enterobacterıaceae türlerinin amino asit dekarboksilaz aktivitesi, biyofilm oluşumu ve antibiyotik dirençliliklerinin belirlenmesi
GÜNDOĞAN BAKIRCI N. (Consultant)
E.SERHAT(Student), Postgraduate, 2015 -
Gıdalarda stafilokokal enterotoksin varlığının ve antibiyotik dirençliliğinin araştırılması
GÜNDOĞAN BAKIRCI N. (Consultant)
T.CEBECİ(Student), Doctorate, 2015 -
Determınatıon Of Some Vırulence And Technologıcal Propertıes In The Staphylococcus Isolated From Fısh Samples
GÜNDOĞAN BAKIRCI N. (Consultant)
-
Virulence properties and antibiotic resistances of gram-negative bacteria isolated from fish consumed in Ankara
GÜNDOĞAN BAKIRCI N. (Consultant)
-
Virulence factors and antibiotic resistance of Enterococcus isolated from clinical and food samples
GÜNDOĞAN N. (Consultant)
-
Determining the extended spectrum beta lactamase and the antibiotic resistance in the enterobacteriaceae isolates from foods
GÜNDOĞAN N. (Consultant)
-
Food and clinical isolates of coagulase positive and coagulase negative staphylococcus to compare some of virulence properties and antibiotic resistances
GÜNDOĞAN N. (Consultant)
-
The biofilm production of staphylococcus isolated from food samples and the research for their antibiotic resistances
GÜNDOĞAN N. (Consultant)
-
DETERMINATION OF SIDEROPHORE PRODUCTION, SERUM RESISTANCE, HEMOLYTIC ACTIVITY AND EXTENDED SPECTRUM BETA-LACTAMASE PRODUCING (ESBL) KLEBSIELLA SPECIES ISOLATED FROM MEAT
GÜNDOĞAN N. (Consultant)
-
THE EFFECT OF MİCROWAVE ONTO PATHOGEN MICROORGANISMS WERE ISOLATED FROM RED AND CHICKEN MEATS
GÜNDOĞAN N. (Consultant)
