Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Mutfak Çalışanlarının Pişirme Uygulamaları ve Davlumbaz Kullanımlarının Değerlendirilmesi

6. Uluslararası Ankara Multidisipliner Bilimsel Çalışmalar Kongresi, Ankara, Türkiye, 13 - 14 Ekim 2023

Mutfak Çalışanlarının Pişirme Dumanı Maruziyeti ve Besin Ögeleri Alımıyla İlişkisi

2. Uluslararası İzmir Sağlık ve Spor Bilimleri Kongresi, İzmir, Türkiye, 14 - 16 Ekim 2023

Mutfak Çalışanlarının Sürdürülebilir Beslenme ve Yeme Davranışlarının Belirlenmesi

2. ULUSLARARASI ÇANKAYA BİLİMSEL ÇALIŞMALAR KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 28 Eylül - 29 Ekim 2023, ss.69-78

TOPLUM BESLENME ALIŞKANLIKLARININ GELİŞTİRİLMESİNDE SAĞLIKLI BESİN OTOMATLARININ YERİ

7. ULUSLARARASI BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 28 - 29 Mayıs 2022, sa.52866, ss.399-406 Sürdürülebilir Kalkınma

SÜPERMARKETLERDE SAĞLIKLI BESLENME ALIŞKANLIĞI TEŞVİK UYGULAMALARI

7. ULUSLARARASI BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 28 - 29 Mayıs 2022, sa.52866, ss.407-415 Sürdürülebilir Kalkınma

INVESTIGATION OF COLLAGEN TYPES AND INGREDIENT INFORMATION IN COLLAGEN SUPPLEMENTS

ISPEC 3rd INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICAL & HEALTH SCIENCES, İstanbul, Türkiye, 24 Aralık 2021

Fonksiyonel Gıda Bileşeni Olarak Kolajen: Türkiye’den Örnekler

3rd INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICAL & HEALTH SCIENCES, Bingöl, Türkiye, 24 Aralık 2021

Üniversite Öğrencilerinin Beden Algısı ile Beden Kütle İndeksi Arasındaki İlişkinin Değerlendirilmesi

Uluslararası Gazi Sağlık Bilimleri Kongresi, Ankara, Türkiye, 15 - 17 Aralık 2021, ss.439-440 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Üniversite Öğrencilerinin Besin Etiketi Okuma Alışkanlıklarının Değerlendirilmesi

I. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Multidisipliner Yaklaşımlar Kongresi, Erzurum, Türkiye, 25 - 27 Kasım 2021

Evaluation Of The Relationship Between Out Of Home Eating And Obesity In Adults

1.Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Multidisipliner Yaklaşımlar Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 Kasım 2021

12-18 YAŞ ADÖLESAN FUTBOLCULARIN BESLENME KONUSUNDA BİLGİ VE ALIŞKANLIKLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ

5. ULUSLARARASI BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 19 - 20 Mayıs 2021, ss.326-335

GIDA ATIKLARININ AZALTILMASI, DEĞERLENDİRİLMESİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

4. ULUSLARARASI BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 24 - 25 Aralık 2020, ss.321-329 Sürdürülebilir Kalkınma

BESLENME EĞİTİMİNDE DAVRANIŞ MODELLERİ VE TEORİLERİ

4. ULUSLARARASI BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 24 - 25 Aralık 2020, ss.313-320

BESLENME EĞİTİMİNDE DAVRANIŞ MODELLERİ VE TEORİLERİ

4. ULUSLARARASI BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 24 - 25 Aralık 2020, ss.313-320

GIDA ATIKLARININ AZALTILMASI, DEĞERLENDİRİLMESİ VESÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

4. ULUSLARARASI BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 24 - 25 Aralık 2020, ss.321-329 Sürdürülebilir Kalkınma

Duygusal Yeme Davranışının Beden Kütle İndeksi İle İlişkisi

3. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 Kasım - 01 Aralık 2018

Use of Nutritional Screening Tools in Cancer-Associated Malnutrition

ICFHN 2018 : 20th International Conference on Food and Human Nutrition, 16 - 17 Ağustos 2018, cilt.12 Sürdürülebilir Kalkınma

Investigation of Label Reading Habits in Adults

25th European Congress on Obesity, 23 - 26 Mayıs 2018, cilt.11, ss.125

Mutfak Ve Yemekhane Çalışanlarında İş Stresi İş Kazalarının Bir Nedeni Olabilir mi?

2. Uluslararası İş Güvenliği ve Çalışan Sağlığı Kongresi, 8 - 09 Kasım 2017

OCCUPATİONAL DİSEASES İN CATERİNG EMPLOYEES: A PİLOT SUDY OF ANKARA CİTY

INTERNATIONAL CONGRESS OF HEALTH AND ENVIRONMENT, 23 Ekim - 25 Kasım 2017

Prevention and control of Cronobacter sakazakii infections in infants

Uluslararası Sağlık ve Çevre Kongresi, Adana, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2017

Health risks related to cooking fume exposure among kitchen workers

Uluslararası Sağlık ve Çevre Kongresi, Adana, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2017 Sürdürülebilir Kalkınma

Genetiği değiştirilmiş ürünler ve beslenme

Adnan Menderes Üniversitesi I.Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017

Obezite hastaları duygusal dürtü kurbanı mı?

Adnan Menderes Üniversitesi I.Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017 Sürdürülebilir Kalkınma

Özel ve Devlet Huzurevlerinin Menülerini Kalite ve Yeterlilik Açısından Değerlendirme

Adnan Menderes Üniversitesi 1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017

Üniversite öğrencilerinin beslenme bilgi durumlarının değerlendirilmesi

I. Uluslararası sağlık bilimleri kongresi, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017

The Frequency of Metabolic Sydrome Among Nurses Who Work Shifts

European Obesity Summit Abstracts, 1 - 04 Haziran 2016, cilt.9, ss.143

The Effects of Helicobacter Pylori Infection On Nutrition Status and Metabolism

European Obesity Summit Abstracts, 1 - 04 Haziran 2016, cilt.9, ss.116-117

The frequency of metabolic syndrome among nurses who work shifts

European Obesity Summit, Gothenburg, İsveç, 1 - 04 Haziran 2016

Vardiyalı Çalışan Hemşirelerin Beslenme Durumunun Değerlendirilmesi

Uluslararası Katılımlı Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi, 21 - 23 Mayıs 2015

Üniversite Öğrencilerinde Ev Dışı Tüketim ile Kilolu Obez Olma Durumu Arasındaki İlişkinin Değerlendirilmesi

Uluslararası Katılımlı Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2015

Sous Vide Üretim Tekniği ile Pişirilerek Soğutulmuş Et Yemeğinde Soğukta Depolama Sırasında Mikrobiyolojik Kalitenin Değerlendirilmesi

Uluslararası Katılımlı Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2015

Üniversite öğrencilerinde ev dışı tüketim ile kilolu/obez olma durumu arasındaki ilişkinin değerlendirilmesi

Uluslararası Katılımlı Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi-2015, Bilecik, Türkiye, 20 - 23 Mayıs 2015

Obezitenin Önlenmesinde Toplumsal Programlar Ufukta Başarı Görünüyor mu

4.Ulusal Sağlıklı Yaşam Sempozyumu, Türkiye, 12 - 15 Şubat 2015

Relation between consumption of food out of home and obesity in university student

Experimental Biology Meeting, California, Amerika Birleşik Devletleri, 26 - 30 Nisan 2014, cilt.28 Sürdürülebilir Kalkınma identifier

Investigation of the Relationship Between Fat Percentage from Bioelectrical Impedance Analysis and Fat Percentage Calculated by Various Equations

The Power of Programming 2014, International Conference on Developmental Origins of Adiposity and Long-Term Health, Munich, Almanya, 13 - 15 Mart 2014

Kitap & Kitap Bölümleri

Hastanelerde Beslenme Hizmetleri Yönetimi

Ankara Nobel Tıp Kitapevleri, Ankara, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

Crosstalk between Circadian Meal Timing System and Gut Microbiota

Health Sciences In A Globalizing World, Ayşe Ak, Editör, Duvar Publishing, Ankara, ss.61-88, 2023

Hastane Beslenme Hizmetlerinin Önemi ve Kapsamı

Hastanelerde Beslenme Hizmetleri Yönetimi, Saniye Bilici, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitabevi, Ankara, ss.1-18, 2023

Crosstalk between Circadian Meal Timing System and Gut Microbiota

HEALTH SCIENCES IN A GLOBALIZING WORLD, Ayşe Ak, Berkan Balpetek, Editör, Duvar Publishing, İzmir, ss.61-87, 2023

Toplu Beslenme Sistemleri

Hedef Yayıncılık ve Mühndislik, Ankara, 2021 Sürdürülebilir Kalkınma

Bölüm 6. Mutfak ve Yemekhane Planlaması ve Yapılandırılması

Toplu Beslenme Sistemleri, Bilici Saniye,Baş Murat, Editör, Hedef Yayıncılık, Ankara, ss.140-166, 2021

Mutfak ve Yemekhane Planlaması ve Yapılandırılması

Toplu Beslenme Sistemleri, Bilici Saniye, Baş Murat, Editör, Hedef CS Basın Yayın Müh. ve Dan. Hiz. Tic. A.Ş, Ankara, ss.140-166, 2021

Besin Güvenliği

Toplu Beslenme Sistemleri, Bilici Saniye, Baş Murat, Editör, Hedef CS Basın Yayın Müh. ve Dan. Hiz. Tic. A.Ş, Ankara, ss.514-544, 2021

Menü Yönetim ve Denetimi

Toplu Beslenme Sistemleri, Bilici Saniye, Baş Murat, Editör, Hedef CS Basın Yayın Müh. ve Dan. Hiz. Tic. A.Ş, Ankara, ss.214-279, 2021

Toplu Beslenme Sistemlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği

Toplu Beslenme Sistemleri, Bilici Saniye, Baş Murat, Editör, Hedef CS Basın Yayın Müh. ve Dan. Hiz. Tic. A.Ş, Ankara, ss.660-674, 2021

Temizlik ve Dezenfeksiyon Uygulamaları

Toplu Beslenme Sistemleri, Bilici Saniye, Baş Murat, Editör, Hedef CS Basın Yayın Müh. ve Dan. Hiz. Tic. A.Ş, Ankara, ss.546-568, 2021

Toplu Beslenme Sistemlerine Giriş

Toplu Beslenme Sistemleri, Bilici Saniye, Baş Murat, Editör, Hedef CS Basın Yayın Müh. ve Dan. Hiz. Tic. A.Ş, Ankara, ss.22-34, 2021

Sirkadiyen Ritm ve Mikrobiyota

Mikrobiyota probiyotikler ve akılcı beslenme, Mustafa Altındiş, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.395-413, 2020

Ergonomik Tasarım ve Hijyenik Mutfak Mimarisi

Toplu Beslenme Hizmetleri: Sorunlar ve Güncel Yaklaşımlar, Beyhan Yasemin, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.47-53, 2020

MICROBIOLOGICAL QUALITY ASSESSMENT OF HUNGARIAN GOULASH PREPARED WITH SOUS VIDE TECHNIQUE

ACADEMIC STUDIES IN HEALTH SCIENCES, Duran, Nizami, Editör, IVPE Yayınevi, Cetinje, ss.77-88, 2019

Besin ve Besin Öğelerinin Ergojenik Etkileri: Diyet ve Atletik Performans ve Sporcu Beslenmesi

Klinik uygulamalarda Beslenme, İndirani Kalkan, Mehmet Akman, Editör, İstanbul Tıp Kitabevi, İstanbul, ss.428-440, 2017

(CHAPTER 179) MANAGEMENT AND RISK EVALUATION OF NANOTECHNOLOGY IN FOOD ANDFOOD SAFETY

Researches on Science and Art in 21st Century Turkey, Prof. Hasan ARAPGIRLIOGLU, Assist. Prof. Atilla ATIK, Prof. Robert L. ELLIOTT, Assoc. Prof. Edward Turgeon, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.1582-1589, 2017

Pansiyonlu Okullar İçin Beslenme Hizmetleri Rehberi

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, 2016

Besin Güvenliği ve İlkeleri

Türkiye Beslenme Rehberi TUBER 2015, Gülden Pekcan, Nevin Şanlıer, Murat Baş, Editör, T.C Sağlık Bakanlığı, Ankara, ss.73-87, 2016

Okul Öncesi Dönemde Menü Planlama ve Önemi. Anne Çocuk Sağlığı ve Beslenmesi

Her Yönüyle Okul Öncesi Eğitim Serisi, Nevin Şanlıer, Editör, Hedef CS Yayıncılık ve Mühendislik, ss.240-255, 2016 Sürdürülebilir Kalkınma

Metrikler

Yayın

154

Atıf (WoS)

296

H-İndeks (WoS)

8

Atıf (Scopus)

326

H-İndeks (Scopus)

8

Proje

7

Tez Danışmanlığı

25

Açık Erişim

23
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları