NEVİN ŞANLIER


,

Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır

Metrikler

Yayın

6

Yayın (WoS)

1

Yayın (Scopus)

1

Proje

8

Tez Danışmanlığı

28

Açık Erişim

21
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Duyurular & Dokümanlar

Tez Dosyaları

Yönetilen Tezler

2018

2018

Yüksek Lisans

Glisemik İndeks, Glisemik Yük Ve Hiperlipidemi İle İlişkisi

ŞANLIER N. (Danışman)

Y.Karamustafa(Öğrenci)

2011

2011

Yüksek Lisans

Yiyecek turizmi ve yiyecek turizmi ürünleri

ŞANLIER N. (Danışman)

E.Şahbaz(Öğrenci) Creative Commons License

Makaleler

Tümü (3)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
ESCI (1)
Scopus (1)
Diğer Yayınlar (2)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Kitaplar

2015

2015

1. Yara İyileşmesinde Beslenmenin Önemi

ŞANLIER N., YASSIBAŞ E.

Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular 1, TAYFUR MUHİTTİN, YABANCI AYHAN NURCAN, Editör, HATİBOĞLU, ss.139-158, 2015

Desteklenen Projeler

2008 - 2010

2008 - 2010

Türk Mutfağı ve Kültürünün Gençler Tarafından Bilinme Durumunun Tespiti ve Yöresel Yemeklerle İlgili Standart Tarife Geliştirilme

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

ŞANLIER N. (Yürütücü)

2005 - 2007

2005 - 2007

Adolesanlarda Leptin Düzeyinin Saptanması: Enerji Dengesi, Beslenme ve Vücut Bileşiminin Leptin Düzeyine Etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

ŞANLIER N. (Yürütücü)

2004 - 2005

2004 - 2005

Gazi Üniversitesi Beslenme ve Sağlık Projesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

ŞANLIER N. (Yürütücü)

2003 - 2005

2003 - 2005

Üniversite öğrencilerinin Beslenme Durumları,Vücut Bileşimleri,Biyokimyasal ve Antropometrik Ölçümlerinin Değerlendirilmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

ŞANLIER N. (Yürütücü)