-
Bariatrik Cerrahi Geçiren Hastaların Beslenme Durumları, Besin Toleransları, Yaşam Kaliteleri Ve Depresyon Derecelerinin Belirlenmesi
ŞANLIER N. (Danışman)
-
Glisemik İndeks, Glisemik Yük Ve Hiperlipidemi İle İlişkisi
ŞANLIER N. (Danışman)
-
Kolorektal Kanserli Hastalarda Diyet İnflamasyon İndeksinin İnflamatuar Sitokinler Ve Ağrı Şiddeti Üzerine Etkilerinin Değerlendirilmesi
ŞANLIER N. (Danışman)
-
Obez Kadınlarda Diyete Eklenen Yulaf Gevreğinin Vücut Ağırlığı Kaybına Ve Bazı Biyokimyasal Parametreler Üzerine Etkisi
ŞANLIER N. (Danışman)
-
Kolorektal Kanserli Hastaların İrisin, Rezistin Hormonları, Beslenme Durumu Ve Vücut Bileşimlerinin Değerlendirilmesi
Şanlıer N. (Danışman)
-
İş Stresinin Beslenme Durumu, Yeme Davranışı, Yaşam Doyumu Ve Antropometrik Ölçümler İle İlişkisi: Akademisyen Örneği
ŞANLIER N. (Danışman)
-
Madde Bağımlılarında Beslenme, İştah Durumu Ve Bağımlılık Şiddeti İlişkisi
ŞANLIER N. (Danışman)
-
Obez Ve Normal Ağırlıklı Çocuklarda Serum D Vitamini Düzeylerinin Bazı Hormon, Biyokimyasal Bulgular Ve Beslenme Durumları İle İlişkisi
ŞANLIER N. (Danışman)
-
Doğum Sonrası Altı Aylık Dönemde Postpartum Depresyonun Emzirme Öz Yeterlilik, Emzirme Başarısı ve Beslenme Durumuna Etkisi
ŞANLIER N. (Danışman)
-
Diyabetli Bireylerde Fruktoz Alımının Vücut Ağırlığı ve Bazı Biyokimyasal Parametrelerle İlişkisi
ŞANLIER N. (Danışman)
-
Türkiye ve Kazakistan'daki 4-5 yıldızlı otellerdeki işgörenlerin gıda güvenliğine ilişkin bilgi, tutum ve davranışlarının saptanması
ŞANLIER N. (Danışman)
-
Otelcilik ve turizm meslek liseleri ile kız meslek liselerinin yiyecekiçecek hizmetleri alanı meslek dersleri okutulurken karşılaşılan sorunlar
ŞANLIER N. (Danışman)
-
Turizm eğitimi almakta olan üniversite öğrencilerinin kariyer planlamalarına ilişkin görüşlerin incelenmesi
ŞANLIER N. (Danışman)
-
Yerli ve yabancı turistlerin konaklama işletmelerinin restoranlarında verilen hizmetlere ilişkin memnuniyet düzeylerinin belirlenmesi
ŞANLIER N. (Danışman)
-
Yerli ve yabancı turistlerin otel işletmelerinde sunulan hizmet kalitesi algılamalarının müşteri sadakati üzerine etkisi
ŞANLIER N. (Danışman)
-
Yiyecek içecek işletmelerinde çalışan personelin etik davranışlarının tespiti: Kayseri örneği
ŞANLIER N. (Danışman)
-
Türkiye'de turizm sektöründe uygulanan herşey dâhil sistemin orta öğretim seviyesinde turizm eğitimine etkileri
ŞANLIER N. (Danışman)
-
Yiyecek turizmi ve yiyecek turizmi ürünleri
ŞANLIER N. (Danışman)
-
TÜRKİYE ET SEKTÖRÜNDEKİ GIDA GÜVENLİĞİ UYGULAMALARININ KARŞILAŞTIRLMASI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
ŞANLIER N. (Danışman)
-
UZAKTAN GÖRSEL AĞIRLIKLI BİLGİSAYAR DESTEKLİ BESLENME VE OSTEOPOROZ EĞİTİMİNİN ETKİLİLİĞİNİN TESPİTİ
ŞANLIER N. (Danışman)
-
ORTAÖĞRETİM KURUMLARININ YEMEKHANELERİNDE ÇALISAN PERSONELİN, ÖĞRENCİLERİN VE ÖĞRETMENLERİN GIDA GÜVENLİĞİ KONUSUNDA BİLGİ VE TUTUMLARI
ŞANLIER N. (Danışman)
-
KADINLARIN GIDA GÜVENLİĞİ KONUSUNDAKİ BİLGİ, TUTUM VE DAVRANIŞLARI
ŞANLIER N. (Danışman)
-
AİLE EKONOMİSİ VE BESLENME EĞİTİMİ ANABİLİM DALI DÜZEYLERİNİN VE BESLENME ALIŞKANLIKLARININI SAPTANMASI
ŞANLIER N. (Danışman)
-
DİYET EGİTİMİNİN HİPERLİPİDEMİK HASTALARIN BESLENME ALISKANLIKLARI, BESLENME BİLGİ DÜZEYLERİ VE BESLENME DURUMUNA ETKİSİNİN DEGERLENDİRİLMESİ
ŞANLIER N. (Danışman)
-
OTUZ YAŞ ÜSTÜ OBEZ KADINLARIN ANTROPOMETRİK VE BİYOKİMYASAL BULGULARI İLE BESLENME DURUMLARI ARASINDAKİ İLİŞKİ
ŞANLIER N. (Danışman)
-
DÖRT VE BEŞ YILDIZLI OTELLERDEKİ YİYECEK- İÇECEK SERVİS PERSONELİNİN EĞİTİM İHTİYAÇLARI ÜZERİNE BİR ALAN ARAŞTIRMASI
ŞANLIER N. (Danışman)
-
OKUL ÖNCESİ ÇAĞI KLASİK FENİLKETONÜRİLİ ÇOCUKLARIN MALNUTRİSYON DURUMUNUN SAPTANMASI
ŞANLIER N. (Danışman)
-
TİP II DİABETİK BİREYLERDE BALIK YAĞININ (OMEGA-3) AÇLIK KAN ŞEKERİ, KAN BASINCI, SERUM LİPİD PROFİLİ, İNSULİN DÜZEYİ, DUYARLILIĞI VE DİRENCİ ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ
ŞANLIER N. (Danışman)
