Prof. Dr. NESLİHAN GÜNDOĞAN


Fen Fakültesi, Biyoloji

Genel Biyoloji


Yayınlardaki İsimler: Guendogan Neslihan

Metrikler

Yayın

44

Yayın (WoS)

15

Yayın (Scopus)

22

Atıf (WoS)

260

H-İndeks (WoS)

7

Atıf (Scopus)

283

H-İndeks (Scopus)

7

Atıf (Diğer Toplam)

2

Proje

17

Tez Danışmanlığı

21

Açık Erişim

15
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

1990 - 1996

1990 - 1996

Doktora

Gazi Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Biyoloji (Dr), Türkiye

1987 - 1989

1987 - 1989

Yüksek Lisans

Gazi Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Biyoloji (Yl) (Tezli), Türkiye

1982 - 1986

1982 - 1986

Lisans

Gazi Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Biyoloji Pr., Türkiye

Yaptığı Tezler

1996

1996

Doktora

Ankara Yöresinde Tüketime Sunulan Beyaz Peynirlerin Mikroflorası Üzerine Bir Araştırma.

Gazi Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Biyoloji (Dr)

1989

1989

Yüksek Lisans

Erişkinlerde Ve Çocuklarda Enfeksiyonlara Neden Olan Gram Pozitif Bakterilerin (Staphylococcus Tür’lerinin) Vankomisin Ve Çeşitli Antibiyotiklere Karşı Duyarlılıklarının Saptanması.

Gazi Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Biyoloji (Yl) (Tezli)

Akademik Ünvanlar / Görevler

2015 - Devam Ediyor

2015 - Devam Ediyor

Prof. Dr.

Gazi Üniversitesi, Fen Fakültesi, Biyoloji Bölümü

2008 - Devam Ediyor

2008 - Devam Ediyor

Doç. Dr.

Gazi Üniversitesi, Fen Fakültesi, Biyoloji Bölümü

1999 - 2008

1999 - 2008

Yrd. Doç. Dr.

Gazi Üniversitesi, Fen Fakültesi, Biyoloji Bölümü

1987 - 1996

1987 - 1996

Araştırma Görevlisi

Gazi Üniversitesi, Fen Fakültesi, Biyoloji Bölümü

Akademi Dışı Deneyim

1987 - Devam Ediyor

1987 - Devam Ediyor

ÖĞRETİM ÜYESİ

GAZİ ÜNİVERSİTESİ, ÖĞRETİM ÜYESİ

Yönetilen Tezler

Makaleler

Tümü (29)
SCI-E, SSCI, AHCI (15)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (15)
Scopus (22)
TRDizin (4)
Diğer Yayınlar (3)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2021

2021

1. Occurrence and characteristics of staphylococci and enterococci in retail fish used for human consumption in Turkey

KÜLAHCI M. B., GÜNDOĞAN N.

1st International Conference on Applied Engineering and Natural Sciences, Konya, Türkiye, 01 Kasım 2021, ss.882, (Özet Bildiri)

2019

2019

2. Çiğ ve pişmiş gıdalardan izole edilen patojen bakterilerin bazı fiziksel ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi

COŞKUN S., KÜLAHCI M. B., GÜNDOĞAN BAKIRCI N.

5 th.Natural Nutrition Healthy Life and Sport, 2 - 06 Ekim 2019, cilt.1, ss.982-989, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

3. Çiğ ve Pişmiş Gıdalardan İzole Edilen Patojen Bakterilerin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi

Coşkun S., Külahcı M. B., Gündoğan N.

5th International Eurasian Congress on ’xxNatural Nutrition, Healthy LifeSport’xx, 2 - 06 Ekim 2019, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

4. Slime and biofilm formation and antibiotic resiatance of Lactobacillus spp. isolates isolated from raw milk and cheese samples

AKÇAY D., GÜNDOĞAN BAKIRCI N.

3 rd Innovative approaches in scientific studies, 19 - 21 Nisan 2019, ss.634-639, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

5. Tavuk döner örneklerinden Bacillus spp. izolasyonu ve proteaz, lipaz, amilaz ve hemoliz aktivitelerinin incelenmesi

GÜNDOĞAN BAKIRCI N., KÜLAHCI M. B., AŞULA M.

6th international congress on mathematics, engineering, natural and medical sciences, 8 - 10 Mart 2019, ss.601-607, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

6. Hazır köfte örneklerinden Bacillus spp. izolasyonu ve ekstrasellüler enzim aktivitelerinin belirlenmesi

GÜNDOĞAN BAKIRCI N., AŞULA M.

6th international congress on mathematics, engineering and natural sciences, 8 - 10 Mart 2019, ss.608-614, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

7. Tavuk Döner Örneklerinden Bacillus spp. İzolasyonu ve Proteaz, Lipaz, Amilaz ve Hemoliz Enzim Aktivitelerinin İncelenmesi

GÜNDOĞAN BAKIRCI N., KÜLAHCI M. B., Aşula M.

EJONS VI. Uluslararası Matematik, Mühendislik,Fen ve Sağlık Bilimleri Kongresi, Adana, Türkiye, 8 - 10 Mart 2019, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

8. Hayvansal Gıdalardan İzole Edilen Stafilokokların Çoklu Antibiyotik Dirençlilikleri.

CEBECİ T., GÜNDOĞAN BAKIRCI N.

13. Antimikrobik Kemoterapi Günleri, Türkiye, 6 - 08 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

2016

2016

9. Antibiotic Resistance of Escherichia coli Staphylococcus aureus and Bacillus cereus Isolated from Raw Milk and Dairy Products in Ankara Turkey

KÜLAHCI M. B., GÜNDOĞAN BAKIRCI N.

1. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, (Özet Bildiri)

Kitaplar

2021

2021

1. AN OVERVIEW OF BIOLOGICAL WARFARE

Külahcı M. B., Gündoğan N.

Recent Biological Studies, Mutlu Amutkan Damla, Editör, IKSAD Publishing House, Ankara, ss.3-23, 2021

Ansiklopedide Bölümler

Desteklenen Projeler

2009 - 2011

2009 - 2011

Gıda örneklerinden izole edilen Staphlyococcus'larda biyofilm oluşumu ve antibiyotik dirençlilikleri

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans

GÜNDOĞAN N. (Yürütücü)

2005 - 2008

2005 - 2008

Kırmızı Et ve Tavuk Etine İnoküle Edilen Patojenler Üzerine Mikrodalga Fırın Müamelesinin Etkisi ve Bu

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

GÜNDOĞAN N. (Yürütücü)

2002 - 2004

2002 - 2004

Tüketime Sunulan Kıyma Örneklerinde  koliform,fecal coliform, Salmonella ve Enterobacteriaceae bakterilerinin izolasyonu.

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

GÜNDOĞAN N. (Yürütücü)


Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 258

h-indeksi (WOS): 7